• 0

    posted a message on Chinchilla - Minimap addon of awesomeness.
    Quote from Farook
    Got a quick question:

    Chinchilla already does support to move certain frames (eg the World State Frame).

    Would it be possible to add the achievement tracker as well, or is this frame not moveable at all?

    I was able to move the achievement tracker frame using Visor 2. Being able to move it through my minimap addon would be a nice feature though!
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from specific
    All my pitbull frames just disappeared >< Been working fine the last two days.

    PitBull-r53016\PitBull.lua:4802: attempt to index field 'colorConstants' (a nil value)
    PitBull-r53016\PitBull.lua:4594: in function `UpdateFrame'
    PitBull-r53016\PitBull.lua:4551: in function `object_method'

    Same problem with v3.2.7, Pitbull does not load. I reverted to v3.2.6 and Pitbull loads fine.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Shefki
    Describe this problem more for me. Include any ways to reproduce it.

    It happens often any time someone joins the raid during combat. It happens on both my raid frames as well as target and target of target frames. I also saw it happen on the mana bars of my party frames once since 3.0. The only way I've found to fix this problem is to reload UI or go through a load screen.

    Basically everything Arkive said except it happens in any raid and can affect my other frames as well.

    Screenshot of the problem:
    http://img395.imageshack.us/img395/5681/wowscrnshot081308000946or5.jpg
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Having the phantom bars issue quite often now. A fix would be nice! Having to reload the UI every time it happens is annoying.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from ellipsis
    Those of you with these "phantom bars" on your target frames - do you happen to have the Bar Fader module enabled on the affected frames? If so, can you try disabling it for a little while to see if the problem goes away?


    Nope, the problem is still there even with the module disabled.

    http://img337.imageshack.us/img337/1476/wowscrnshot100408203643eu3.jpg

    It frequently happens when someone joins (or leaves?) the raid while in combat.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.