• 0

    posted a message on Parrot 1.0
    To the poster below, been there, done this.^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Waterfall-1.0
    Same here, other addon involved:

    [2007/09/18 14:44:16-2075-x1]: Waterfall-1.0-49207 (Omen):301: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got function)
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):301: in function <...ace\AddOns\Omen\Libs\Waterfall-1.0\Waterfall-1.0.lua:282>
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):354: in function <...ace\AddOns\Omen\Libs\Waterfall-1.0\Waterfall-1.0.lua:282>
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):354: in function <...ace\AddOns\Omen\Libs\Waterfall-1.0\Waterfall-1.0.lua:282>
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):354: in function `contentsFunc'
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):3834: in function `Refresh'
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):4028: in function `SetContent'
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):1635: in function `SetTree'
    Waterfall-1.0-49207 (Omen):468: in function `Open'
    Niagara-1.0 r46206\Niagara.lua:223: in function `OnClick'
    FuBarPlugin-2.0-48629 (BugSack):944: in function <...Ons\BugSack\Libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:941>
    FuBar-49053\FuBar.lua:1157: in function <Interface\AddOns\FuBar\FuBar.lua:1155>
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Still getting lots of errors with CowTip, it even does not appear in the rock config menu. (reported some of them through jira, but they get more and more every time i alttab out of the game^^)
    Done a fresh install and cleared the saved variables, but that even does not get it working :(.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer Mining doesn't show nodes when enabled... filters are ok
    Also some nodes are logged an others not, seems pretty random.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    getting an error since yesterday:

    [2007/07/29 11:54:28-1684-x1]: PitBull-r45121\PitBull_MetaLayout.lua:1782: assertion failed!
    AceAddon-2.0-44196 (FuBar):483: in function <...face\AddOns\FuBar\libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:460>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-44693 (FuBar):299: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-44693 (FuBar):955: in function <...face\AddOns\FuBar\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:948>


    an more if i try to right-klick on the PitBull FuBar Icon:

    [2007/07/29 12:02:56-1684-x1]: FuBarPlugin-2.0-44269 (Aloft):1085: Dewdrop-2.0: args.player.args.texts.args.alwaysText.args.hidden: "validate" values must all be strings
    FuBar-33424\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:100: in function `error'
    Dewdrop-2.0-44792 (FuBar):2893: in function `Register'
    FuBarPlugin-2.0-44269 (Aloft):1085: in function `OpenMenu'
    PitBull-r45121\PitBull.lua:1487: in function `OpenMenu'
    FuBarPlugin-2.0-44269 (Aloft):953: in function <...ddOns\Aloft\Libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:951>
    FuBar-33424\FuBar.lua:1132: in function <Interface\AddOns\FuBar\FuBar.lua:1126>

    ---


    edit: seems like my profile got bugged in some way.. :(
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    Disable tooltip skinning in Skinner and the error is gone.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_ThreatFu - light-weight front-end for Threat-1.0 (and its KLHTM support)
    r40420: KTM Target in an different language is causing weird aggrodisplay.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo2
    It seem the anchor rests to a position outside the screen.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    I still have the problem with the empty slots showing on mouseover. I have no cyCycled nor any other mod that modyfies the actionbars (checked by disabling all addons except BT3). Show Grid is disabled for alle bars, too.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Quote from Carpone »

    Quote from Faction1673 »

    any way to hide unused buttons ? with BT3

    Unselect the show grid option.


    Even if unselcted this option the empty slots show up on mouseover. Must be a recent thing.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on otravi_UnitFrames 2.0.0 [Alpha] [26.06.06]
    There ist still something wrong with the debuffs in the target window. The are only showing on friendly targets no enemy debuffs at all.

    Enaya
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on oRA2
    Just a minor issue. The MTTargets alpha setting ist not saved.

    lg
    Enaya
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on otravi_UnitFrames 2.0.0 [Alpha] [26.06.06]
    getting losts of errors:



    lg
    Enaya
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bartender2, ActionBar AddOn for Blizzards default buttons
    There seems to be a problem with the Dreamlayout and warriors.
    Warriors dont use bar1 with bartender, but the Dreamlayout borders are shown for bar1.
    "/bar bar1 show" to hide the bar does not work.



    lg
    Enaya
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.