• 0

    posted a message on CoolDownButtons - Offical Thread
    Any chance of adding Shaman's Reincarnation to the spell list in the options GUI so we can hide/move it? Currently, it's now showing in the spell list, so I keep having a pretty annoying 60 minute cooldown button in the middle of everything, which I can't get rid of :<

    I know it may not be as easy, seeing as it's not really a spell, but rather a passive ability with a cooldown.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    I am having similar problems with the latest update.
    I'm having problems with [NameRealm], [TalentSpec]/[TalentTree] and the various target's target things on mouseover.

    And if I try to roll back to the previous one, I just get a bunch of "Unknown tag" errors.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Have you tried it on non-friendly targets? That tag works for me, but only on mobs and enemy players/NPCs, but not on friendly players.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    First of all, I am totally loving the addon, the idea and the possibilities of customization.

    However, I am having some raaather annoying problems. At first there were no problems really, but now every time I exit the game and log back in at a later time, it has reset my saved variables (CowTip.lua), or in some cases, mixed up the profiles, applying some of the changes to "Default", while others either remain unsaved or are saved on the right profile (I always use per-character settings)

    Another is the positioning of the tooltips if I choose to have them anchored at one of the screen presets, and then use the "Adjust" option to move them around a little - The tooltips do not follow the anchor the way they did the first time I used the addon. Instead they have a weird x,y offset from each of them, which seems pretty random from time to time.
    This doesn't happen right away after a reset of the saved variables, however it occurs as soon as I change some of the other options, often the Appearance ones.

    I don't get any errors about it, not anymore anyways, however I did get some DB errors at the beginning, unfortunately I was so frustrated that I just deleted them from BugSack :<

    I'm seeing people having ... similar issues to an extend, but many of them unresolves, and they're not identical, so I was just hoping for a reply here before I reported it as a bug (seeing as it may not be a bug at all, and I may just be doing something wrong). :>


    EDIT: Disregard the saving errors - I downloaded the standalone Rock libraries instead of using the embedded ones, and that fixed it for me (it seems), but the weird achoring error is still occuring, but it's not that big of a deal, since I just put the "Adjust" fields a bit offset to get the actual tooltips to show in the right location.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.