• 0

    posted a message on Historian
    Quote from Dale »

    I had the same issue. Here is my fix from a post above:

    Within the Historian\libs\Deformat-2.0 folder was an additional Deformat-2.0 folder. The Deformat-2.0.lua file was in that second folder, not the base folder. I moved that .lua file into the first Deformat-2.0 folder. When I loaded back into WoW Historian did load.

    Go into the addon folder. You need to move the deformat-2.0.lua file from within the second folder into the base deformat folder. This should fix your issue.


    THXSSSSSSSS that was really Easy :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Historian
    I love the idea of this addon....
    But i have a problem, historian cant work for me, it say's
    "Error: historian has not been loaded" this happen when i pointed the button at the map.

    Can somebody help me? pls i want this addon.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FlexBar2 Official thread
    Hi.

    Im new about this "addons"...
    But i was loking for something that give totally freedom on my Interface and i found it (flexbar 2).
    i just love it, it works just fine for me...but i have a inconveniant, i would like to take off the messages of DEBUG at the chat or how to move to combat chat at least...i leave you a example




    how can i take off, pls if anyone knows, pls tell me.

    PD: srry for my bad english, is not my native languague.

    Thxs.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.