CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on LuckyCharms
    Any chance you can rename this? I'm using the original version from worldofwar.net (it still works just dandy), and yours having the same name causes inconveniences with the wowaceupdater.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Using r33889 now, embedded libraries, and deleted my old pitbull.lua again just to be safe, I'm not crashing or having any bugs pop up when exiting BGs so far.

    Thanks, ckknight!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    I just grabbed r33860 and started fresh by deleting my pitbull.lua file. I'm no longer crashing on exiting an arena/bg, however bugsack is catching a whole ton of errors (currently at 400 and climbing in the background):

    This one shows just once:
    [2007/04/26 23:51:46-30-x1]: PitBull-r33860\RaidTarget\RaidTarget.lua:36: attempt to index field '?' (a nil value)


    This one is the one that is repeating:
    [2007/04/26 23:51:47-30-x349]: PitBull-r33860\Combat\Combat.lua:53: attempt to index field '?' (a nil value)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from triam »

    Hey CK,

    I'm getting the crash now. Wasn't before. It is only occurring when I enter Arena. I have it set to show 5 man raids as party. If you need any more info on the settings, let me know.

    ~Triam


    Myself and a teammate (both using pitbull) crashed out when entering two of our five arenas tonight (and I crashed on one exit). I'm not showing raid at all, I don't know what her settings are. She was using the most recent version, I was using a slightly earlier revision, 33691.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Cartographer Quests
    Quote from kodewulf »

    Quote from Silviu »

    Strange thing, now the name of the questgiver is no longer showed, instead it shows at name "Quest", "Quest giver"


    Fixed... :)

    Thanks for letting me know.


    These duplicates that were created with 'quest' instead of the NPCs name - what would be the best way to delete them without deleting entire saved variable files? :S
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Bank Export
    Thanks!
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bank Export
    Scanning my gear, gold, and bank all work fine - however when I try to scan my inventory, I get the following error:

    Interface\AddOns\Bank2Forum\bank2forum.lua:56: attempt to concatenate local 'name' (a nil value)


    If it matters, I have tried it with all my other addons disabled. I've tried it with one bag open, all bags open, and no bags open - still the same error.

    Hope it's an easy fix - this is exactly what I've been looking for in a simple guild bank tool.

    edit: I'm using the Allakhazam link version, if that is relevant.
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Postal (was GMail2): Updated
    Postal deleted the last item in my mailbox when I didn't have room for it after an 'open all'. Unfortunately I didn't catch the error message - and it isn't an error I'm eager to try and duplicate, for obvious reasons.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Is there some way to can obtain the last working version that does the keybindings the proper Blizzard menu way? This is really annoying.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GMail (A CT_MailMod Replacement)
    Oh, god. Well, there's my stupid act for the day.

    Thanks :D
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GMail (A CT_MailMod Replacement)
    I use Quicktrade with alt-clicking to quickly trade items to people - however when I enable GMail, my alt-click trading doesn't work anymore.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.