• 0

    posted a message on Routes: Official Thread
    I have a small problem useing Routes and hopefully anybody can help me:

    I create 2 Routes in Icecrown: one for herbs and one for mines

    I use TomTom to follow the route, which works... but one for one route...:-)

    How can i change the route for which TomTom shows the arrow?
    Is it possible to "disable" a route and only load it when i want it to be loaded?

    At the moment, the routes will automaticly loaded when i enter Icecrown.

    Hideing the route doesn't work, TomTom still shows to the next Herb. But i want to disable Herbs and use Mines... or disable Mines and use Herbs... i want to switch...

    Is that possible?

    Thanks for Helping!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on oRA2
    I have a problem with the "Target MT 1" (or 2,3,4) Key.
    I setup a Hotkey for "Target MT", but it doen't works.
    Hotkey for "Assist MT" works fine, but "Target MT" doesn't works...
    In an earlier version of oRA2, this works fine, but not in the newest on.
    Can anybody check this?

    I have Target MT on SHIFT+F5

    Thanks!
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on [AGUF] width slider for the text strings doesn't work correct
    Hi,

    i have a problem the the width slider for the text strings.

    Normaly, the slider is on "0".

    It doen't matter on which value i set it (5 for example), the Hitpointsnumber disappear and shows "..."

    I make the windows extrem wide, but that doesn't help!
    When i change the width slider for the text strings to other value then "0", i get Hitpoints "...".
    Same with the Mana-Points...

    Any idear? Or is it a bug?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on AGUF: PartyPets are not in one line with the groupmembers
    Hi,

    i was in a group and i don't get the PartyPets in one line with the groupmembers.

    What option i have to change to get them all in one line. I think i tried all options, but i don't get it...:-(

    Sorry for the bad english...:-)

    Here is a picture so you know what i mean...



    Thanks for Helping!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on AG_UF - Pet-Class invisible
    Hi,

    i have a problem with AG_UF 25551 (newest):

    I am a hunter and when i log in, i don't see my Pet-Class. I only see the Level of the Pet, but not the class.

    When i open the AG_UF-Config, and go to "Players-Pet" -> "Status-Text", the Class appears (without doing any changes)!

    Do anybody have the same problem?

    Look on the Picture and you see what i mean...:-)

    http://www.weltenbund.com/bilder/Bild7.jpg

    Joerg
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Collected Bugs, Issues, and Miscellany
    Quote from fLamer »

    in the last rev r24061 Abf layout scale 120, width 145 i got every name cutted
    like "critter" become "crit..."

    the opposite problem of the last rev where long names going over the healt or mana text.

    any tips for increase the text width in the abf layout.lua?

    Yes, same here...

    As you see, there is enough Room between "..." and the Mana/Health-Text. Ok, sometimes there is "ELITE" befor the Level, but there is still enough room...:-)

    What can i do to see to fix that?

    Thanks a lot!

    Edit: I disabled the Portraits and now the complete name appears... but it would be great if i can use the portraits and the complete names...
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Collected Bugs, Issues, and Miscellany
    Quote from KnThrak »

    For some reason, pets don't display at all in the party in the newest version. Anyone else had this problem?

    Yes, i have the same problem. In the Party i can not see the pets...:-(
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.