• 0

    posted a message on Problem with German Quest Database
    Hi,
    I downloaded the German Database for Cartographer but I have a problem.
    I can't see our German ? ? ? I hust see somthing like this ä ü
    What can I do?

    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    Quote from Jncl »

    Hi Panther,

    This is because the Standalone Libraries addon has been updated.

    No it seems to always update all libs, whether Standalone Libraries has been updated or not.
    I can click the one-button-update, watch it update all libraries, restart WUU and if i click the one-button update again it "updates" all libraries again.
    From checking the changelog in Standalone Libraries it was last updated on 2007-08-14. That's long before this problem even started occurring.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    When I update via the one-button-update it "updates" a whole load of standalone libs which haven't been changed in weeks.
    I'm using the latest beta.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on oRA2
    You can only drag it by the title bar, not by the timer bars. You might have to press ALT while dragging (not sure about that).
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer Death Messages
    Disabling them doesn't seem to be working anymore either.
    I used to have them turned off but the option seems to be broken now.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar 3.0
    Quote from Seerah »

    Most of my plugins I have hidden.


    Most addons are disabled though if you hide their fubar icon, right?
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Black Temple Map?
    Hyjal is in.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Official Threat-1.0 error reporting and discussion thread
    Quote from Speeddymon »

    As posted in the privmsg on irc, can you please add

    ## LoadOnDemand: 1

    to the toc? Aloft needs Threat-1.0 to LoadOnDemand, since I disable all libraries every so often, it doesn't currently load on demand...

    I don't think it's supposed to only load on demand. It should broadcast your threat levels without a "front end" addon showing you pretty bars.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    Same here.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    Yea, after rereading the bug message i remembered i'd tried to get the MT import working sometime but couldn't.
    I deleted the MT group now and hope that specific bug won't occur anymore. :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    If i come online when the raid is in combat it isn't just the rangecheck that doesn't work, instead the whole raidframe isn't shown.
    Just doing /rl isn't enough to fix the problem.

    The only way to fix it completely is to do the following steps:
    1. wait until end of combat.
    2. change the "grow direction" to something else and then back again (e.g. from down to up and then back). now the frames are displayed again and you can click them to target ppl but the frames don't update: health bars & buffs stay unchanged even when they should change.
    3. leave the raid.
    4. log out
    5. log in
    6. get re-invited to the raid while out of combat.

    If i don't do all of those steps the raid frames don't show at all or don't update or just throw millions of errors.
    Needless to say this whole procedure is terribly annoying and when it happens more than once per raid it makes me completely loathe sRF. ^^

    my most recent error:
    [2007/09/07 19:23:53-658-x149]: sRaidFrames\sRaidFrames.lua:1010: bad argument #1 to 'concat' (table contains non-strings)
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-44693 (Ace2):299: in function `TriggerEvent'
    oRA2\Core.lua:181: in function <Interface\AddOns\oRA2\Core.lua:178>
    oRA2\Core.lua:189: in function <Interface\AddOns\oRA2\Core.lua:186>
    oRA2\Core.lua:196: in function <Interface\AddOns\oRA2\Core.lua:193>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-44693 (Ace2):299: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-44693 (Ace2):955: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:948>
    
     ---
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    Quote from Barracuda »

    Quote from lejordet »

    Quote from Panther »

    Quote from Barracuda »

    * the "progressbar" doesnt go away, after update.

    same here. i'm also not getting an update report when it's done.


    Yep, I'll try fixing that tomorrow :)

    There's a slight chance on update that a slow site might throw the "end of update event" out of sync, which makes the progress bar stick/no report to be made (same trigger). I'll probably rewrite that part, or something :)


    hmm prio C i would say, its just a little visual flaw....

    the fact that it causes no update report to be made is more than a visual flaw :P
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    Quote from Barracuda »

    * the "progressbar" doesnt go away, after update.

    same here. i'm also not getting an update report when it's done.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    I just tested the one-button-update for the first time and it didn't work properly. It only checked the online versions but didn't actually update.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    A couple of days ago I had the problem that even if I deleted the addon in WUU it would be back once I restarted WUU. The only way to get rid of it completely was to first delete it in WUU and then in /addons and /WUUBackup.
    Dunno if it makes any difference but the Addon was set to [Ignore] before I tried to delete it.
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.