• 0

    posted a message on AutoWCast
    Hey I got it working. I reinstalled it and it seems to be working as intended...thanks
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoWCast

    Hehe sorry for the delayed responce..I'll re-install it and try again.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoWCast
    I was missing all of those buffs, and was in raid so i thought it would be a good time to test it :)

    /awc run

    All I got was a message in the chat window to type /help for....the general Blizzard responce for unknown commands. Any ideas why this is not working for me?

    I did notice an error in Bugsack that pointed to a lib Gratuity 2.0 not being found, so I will get that and test again.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoWCast

    Last nite in BWL I was missing a few buffs, so I typed /awc run, and nothing happened....is there anything I have to do 1st to get this to run? Is there any feedback to tell if it is running?

    It showed that the mod was enabled on Duece commander and Master Control Program...Thanks in advance.. :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoWCast
    Quote from Galencia »

    Hmm, the attachment didnt seem to work.. You can grab it from http://www.envyguild.org/AutoWCast.zip


    Thanks Galencia ! I can't wait to give this a try..
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoWCast
    Is this still available for download, or will it be? I notice 0.0kb in the zip link..heheh
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.