• 0

    posted a message on RBM Offical Thread

    Quote from Apoco »

    I'll look into it. I think I know the issue. I also use RBM and Xloot together. So I would try updating your xloot :p

    Quote from kraby »

    My XLoot is the latest version from wowace. Maybe some weird interaction with a another addon or something? I can try doing some more testing. All I know is if I enable Xloot with RBM it messes up PitBull and FuBar bad but if I disable it, it works fine.


    Okay I narrowed it down to a combination of addons if I have just the following addons enabled I have the error, if I disable any of these I do not get the error.

    The error is:

    Interface\Addons\BigWigs\Libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:218:cannot change a protected meta table

    (note that in testing I've seen variations on the exact addon that throws the error but it is always AceLibrary.lua:218)

    The addons are:

    Beancounter (with it's dependency Stubby)
    BigWigs
    RBM (just core)
    XLoot

    So I can't blame any one of these because I don't know what the interaction is that is causing the problem (I don't know LUA well enough to go further at this time.)

    For now I'm just going to disable Beancounter since I don't really use it much and run that way.

    Now to look at RBM in more detail... well tomorrow maybe...
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on RBM Offical Thread
    [quote=Apoco ]
    I'll look into it. I think I know the issue. I also use RBM and Xloot together. So I would try updating your xloot :p

    My XLoot is the latest version from wowace. Maybe some weird interaction with a another addon or something? I can try doing some more testing. All I know is if I enable Xloot with RBM it messes up PitBull and FuBar bad but if I disable it, it works fine.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on RBM Offical Thread
    Thought I would give RBM a try so installed it and when I logged in I got a bunch of errors and my PitBull and FuBar were blanked out (just like a background without any text or graphics).

    After a lot of work, I finally narrowed it down to some sort of incompatibility with XLoot. If I disable XLoot it all works fine, if I enable XLoot my bugsack fills up and other things just don't work right.

    Just to let you know.
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.