• 0

    posted a message on Buffalo
    Okay, I uploaded the changes (from my Linux laptop in my hotel room in Anaheim). If somebody else could check it out from svn and test that it's working on the beta or the PTR, I'd appreciate it. I'm without my beta install and I can only play WoW currently on my laptop with Wine. With the patch coming out Tuesday, I guess it's pretty crucial that it's working soon.

    There's an issue, though -- it's not able to get the LibAbacus embedded lib from svn when you check out Buffalo, so you might have to embed the library yourself.

    All of the changes were in Buffalo.lua and Buffalo.xml, so I think those were the only files I modified.

    The zip file was too large to attach in the forum, so if I need to upload a zip someplace else please let me know.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo
    I'll do this tonight, I promise. My guild imploded yesterday, so I was a bit busy.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo
    I would upload it, but I don't really know how to do that. Do I need to use SVN? Do I need an access password or something?

    And no, I'm not kidding, I fixed it and it works.

    It looked like nobody was going to fix it, so I took the liberty. Learned some LUA in the process (I'm a C++/Python programmer.)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo
    So, is nobody interested in a Wrath updated version of Buffalo 1?

    It works, no bugs, I swear. :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo
    Hi, all.

    I'm no addon programming expert by any means. I've been working on getting my UI updated for the beta (since I'm on there and all.) I'd been looking for a buff mod to replace Buffalo, but alas there is nothing out there for wrath.

    However, I spent much of last night and today poking around in the Buffalo code and comparing to changes in working buff mods like SimpleBuffBars, and after lots of stumbling, I now have a working version of Buffalo. I had to update all of the code that gets buff information from the client and I had to embed updated Ace2 libraries, but it's working.

    The only bug I still can't get rid of is that the ButtonFacade borders are the wrong color, and changing it doesn't stick on logging out and back in, but that's probably fairly easy to track down, I just haven't gotten around to it.

    I would have no idea how or where to upload this, and I'm sure I'd need the author's permission to do so.

    Apparently spending the afternoon learning LUA can be productive.. :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ERROR: Memory allocation error: Block too big. Count: Infinite
    Well, I guess I'm just another data point here.

    I've been experiencing this for quite a while now. Usually it's not a big deal -- it often happens right at the end of a raid for some weird reason. It doesn't happen much (if ever) when I'm soloing on my shadow priest main.

    However, it happens quite often on my hunter. I have yet to be able to make out any pattern as to when it happens. I've pretty much stopped leveling my hunter until this problem goes away.

    Here's hoping that the 2.4.3 patch will fix it.

    /crossfingers

    All I can say, though, is that I'm fairly sure it can't be the addons' fault -- addons shouldn't have direct memory access, only through the WoW LUA interface. The interface must be somehow failing to do memory allocation correctly.

    And I should also add that on rare occasions, this error will happen and a /console reloadui will actually WORK! Most of the time, the client crashes, but sometimes it'll recover.

    Are there any error logs that will provide some clues if I can get the UI to reload without the client crashing?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    I found this bug and am working to resolve it. It also relates to the combat time being too long and DPS issues that people reported.

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    Did you check if the Autohide on combat flag is checked in the config window under the window options?

    Yes.

    I clicked it off, tried it. Clicked it back on, tried it. No combat hiding regardless. The option appears to do nothing.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Not sure if you're aware of this problem (or if it's a priority) but in 2.4, I'm noticing that the Recount window no longer hides when I enter combat. I used this feature a lot, placing the recount window in a position where it could be replaced by Omen when I entered combat. Now the bars overlap, Omen is impossible to see, unless I move the Recount window which screws up my UI layout. ;)

    Any idea if this will be fixed soon?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.