CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on [Bug] Bug Sack not compatible with Ace (sometimes)?
    Yes did.

    Since I use Ace-Addons, BugSack / Buggrabber did a fine job. But the last couple of weeks, sometimes everything is right and sometimes those described bugs appear...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Bug] Bug Sack not compatible with Ace (sometimes)?
    BugSack.lua:337: Attempt to call method 'register db' a nil value (1x)
    BugSack.lua:440: Attempt to index field 'db' a nil value(1x)
    BugSack.lua:619: Attempt to index field 'db' a nil value (275x and still counting in 1 sec steps)
    Fubar.lua:1353: Attempt to index a nil value (7x)
    Fubar.lua:1262: BugSack: You must be attatched to a panel (2x)

    Something is wrong here - when I attach the BugSack-Icon to the fubar I can't access the options and I can't access the errors. The only sign I get is a red sack in my fubar.

    After attatching it to the minimap I can atleast see the above error-codes. But I still can't look deeper into the errors by clicking on the sack-icon.


    It seems that BugSack itself causes a few anomalies which make it almost unusable (the weird thing is that yesterday my bugsack icon was green and I had access to the enhanced bugsack-options by right-clicking on the sack. One week ago it was red and didn't have any functions like showing errors....)

    I update my addons before 2-3 times a week so there must be something weird with the libraries since Bugsack is version 405xx and the libraries are 45xxx.

    So where's the bug in that sack :D

    Greetings

    Timo
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Violation
    Is violation meant to replace Omen and SW_Stats together? ^^ Or does it "only" log Damage and Healing-Data.

    I haven't used violation until now, because I use Omen + SW_Stats :)


    Greetings

    Timo
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Babble-Inventory-2.2 non-functional
    ok seems to be fixed - thank you very much :)
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Babble-Inventory-2.2 non-functional
    [2007/07/11 11:15:28-1078-x1]: Babble-Inventory-2.2\Babble-Inventory-2.2.lua:106: AceLocale(Babble-Inventory-2.2): Can only accept true as a value on the base locale. "enUS" is the base locale, "deDE" is not.
    MobHealth\Libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:100: in function `error'
    AceLocale-2.2-40629 (MobHealth):223: in function `RegisterTranslations'
    Babble-Inventory-2.2\Babble-Inventory-2.2.lua:106: in main chunk

    ---


    As result some Addons show a message like this:

    [2007/07/11 11:15:28-1078-x1]: RatingBuster\RatingBuster.lua:16: Cannot find a library instance of Babble-Inventory-2.2.
    MobHealth\Libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:470: in function `AceLibrary'
    RatingBuster\RatingBuster.lua:16: in main chunk

    ---


    WOW Buld 2.1.3 German Client



    Greetings

    Timo
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    In my opinion Omen is a tool, which is used in some special cases (raid-encounters for example). When this special case happens (which is of course not very often), I want Omen to pop up.

    Since Omen can't decide, if there is a "special case" there *should* be an option to deactivate this behaviour.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Quote from OrionShock »

    when u have a pet - your considered in party,


    ... Live with it?


    Implementing a possibility of deactivating auto-popup?
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Grid
    Following problem:

    Sometimes after a wipe some people (even me!) stay dead in Grid - tested this in Tempest Keep.

    It's somewhat annoying when you have 3 "dead" people with no health status when a boss is pulled :(


    Is this a library problem (it's there since the last few releases) or a problem connected with Grid itself.


    Greetings

    Timo
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    OK - a small bug-report:

    - Void-Reaver Boss-Module seems to need some love because the aggro-numbers of the tanks are too high there
    - When I fight against a mob and summon my Whater-Elemental Omen automatically pops up (I'm not in Group and not in Raid). I don't need Omen-Display when I'm alone



    Greetings

    Timo
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    OK - yesterday we finished Vashj (server-first) with Omen (everyone in our raid has omen installed) installed and the bug which I described before only came up one time (perhaps this bug only arises under special conditions).

    Thanks for fixing Omen / Threat1.0 and continue improving this great addon :)


    Greetings

    Timo
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    OK I can live with the Omen-Behaviour at the maid (with is logic too).

    But Vashj must be fixed asap because our raid droped KLH for Omen a short time ago (and Vashj Aggro-display was right in the versions where Omen had the problem with the switched class colors) :D ;).

    So hurry up - our next trys at vashj are on sunday (24.06.07 16:00 MEZ) :D ;).
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Versions:

    Omen 41232
    Threat 41214

    In the following Karazhan Raid our Maintank always was 1st in the aggro list and the percentages were OK.

    Perhaps the Lady Vashj NPC Module is buggy? Or is there a bug when the raid is re-aranged (which is very often the case in our 25er setup).

    p.s. everyone in our raid has Omen installed :)



    edit: after further investigations I realized when we faced the maid in karazhan that the threat-bar from the maintank shows 1xxx % Aggro for only a short time - and after this very short time everything jumps back to the normal percentages. I think that there may be a bug when the tank or any other person who has aggro can't do anything (stunned etc) perhaps (but I'm not sure).
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Somehow the latest Omen seems to be almost non-functional. At Lady Vashj I get Threat-Percentages like 1400% and I see the Main Tank only at the beginning of the fight until his aggro bar is too low to be seen :(

    Is there a bug in Threat-Lib or in Omen...

    Greetings

    Timo
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    According to the changelog of the latest version these problems should be fixed...
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    I have an ugly problem which makes omen very unrelieable:

    Sometimes it shows only my own Threat and not the Threat of the other Raid-Members (which use KTM). We often change the raid-setup during a raid-day. Perhaps there is a Problem if someone leaves the raid or goes offline or groups are changed?

    Or is this because I use the addon "ThreatToKTM"?


    Greetings

    Timo
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.