• 0

    posted a message on RBM Offical Thread
    Quote from HunterZ »

    The behavior you describe was a bug that was hotfixed the day after the patch. We did Archimonde the day that the hotfix went in (so it was in place when we did him) and had no issues.


    I had not heard that it was considered a bug and that it was hotfixed. Thanks for the update.

    Dude
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on RBM Offical Thread
    Quote from Apoco »

    DrumWatch will not work while solo (I disabled it, I see no point). But other than that, everything works regardless if you are in a raid or not.


    My interest in this addon is the drumwatch module. I like to be able to test new addons while soloing, doing my dailys, and grinding mats for buff food. I do not like to have an addon in my interface folder that is untested prior to a raid. I had an issue with the addon BigBrother spamming messages into the raid chat window because it was configured wrong. There was no way on that addon to test it either.

    If it is not too much trouble, would it be possible to add the ability to use DrumWatch while solo?

    Quote from zp »

    Not sure if this has been mentioned already but the archimonde air burst warning seems to be messed up a bit. I was MT'ing him tonight and every air burst it was saying that it was on me(obv air burst cant go on the main tank). So it was giving me the scrolling warning in RBM and the air burst incoming say msg. Using version 2 of RBM_Hyjal dated $Date: 2008-04-21 01:54:47 -0500 (Mon, 21 Apr 2008) $.


    A guildie mentioned that since the 2.4 patch, Archimonde acts a bit differently toward the melee group(s) and the tanks. They can now be targeted by the fire and by the air burst. I have yet to do Archimonde since the patch so i cannot state first hand that this is happening. I am still new to the coding / decoding of addons and especially the Libs so I have not done much troubleshooting as of yet. Has anyone else heard of this or seen it first hand since the patch?

    Keep up the great work! As I get more acquainted with RBM, I'll write a draft of a users manual / tutorial. Once I understand it is supposed to do, I am usually able to describe it to others.

    Dude
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on JWowUpdater - A new java addons updater for ace2
    Quote from rolfba »

    Ok, version 1.90 is up now, compiled for java 1.5

    Sorry to everyone who had problems.

    /Rolf


    now that's customer service!... Thank you for fixing it so fast and it works again.

    Dude
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on JWowUpdater - A new java addons updater for ace2
    Quote from lgda »

    Actually this update is only available for 64 - bit Intel- based Macintosh


    Well, if this is the case, then this version of JWowUpdater is only usable by those macintosh pro users running OS X 10.5 or greater... That leaves the vast majority of users not able to update and have to roll back to version 1.88 to get it to work again.

    I hope there is another way around this. I can foot the bill for Leopard, but not a Mac Pro... at least not yet... (-:

    Dude
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on JWowUpdater - A new java addons updater for ace2
    Quote from pfig »

    in os x you need to enable java se 6. go into Applications -> Utilities -> Java and run Java Preferences. then, in the list at the bottom of the window, drag java se 6 to the top of the list.

    p.s. i'm running leopard, more precisely 10.5.2 with all software updates. ymmv.


    that version is not available (as far as I can tell) to OSX v10.4, it looks like it is part of the Leopard v10.5 system software update.

    I guess I'll have to break down and buy the new system software update. I wish there was another way.

    Dude
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on JWowUpdater - A new java addons updater for ace2
    auto update to version 1.89 causes the following error in Mac OSX

    -from Console-

    ===== Wednesday, May 21, 2008 9:30:43 AM US/Pacific =====
    [JavaAppLauncher Error] CallStaticVoidMethod() threw an exception
    Exception in thread "main" java.lang.UnsupportedClassVersionError: Bad version number in .class file
    at java.lang.ClassLoader.defineClass2(Native Method)
    at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:719)
    at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:160)
    at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:254)
    at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:56)
    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:195)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:268)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
    at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:242)
    at apple.launcher.LaunchRunner.loadMainMethod(LaunchRunner.java:55)
    at apple.launcher.LaunchRunner.run(LaunchRunner.java:84)
    at apple.launcher.LaunchRunner.callMain(LaunchRunner.java:50)
    at apple.launcher.JavaApplicationLauncher.launch(JavaApplicationLauncher.java:52)

    I love this updater and hope it is fixed soon... Thanks!

    Dude
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Lunapix »

    hi there
    I've been using pitbull for a while now. But recently I tried to change the party settings to go to the right and not down.
    My problem is that I now can't see the 5th party member. I can see myself and 3 of the group members, but not the last one. Anyone got any clue as to what I have to do to be able to see the last party member?

    thanks


    Have you tried to grab one of the party frames and drag it such that if one was being drawn offscreen, it would then show? Sometimes when i am experimenting with different ways to display the groups, some of the members of that group are off of the screen, but when i grab and drag that group, i can bring all of them back onto the screen.

    Hope this helps...

    Dude
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    removing the # from in front of embeds.xml in the Pitbull.toc file also worked for me. All of my settings are there, as well as all of my frames. Thanks!!

    Dude
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.