• 0

    posted a message on Skinner
    Just updated (thanks btw!) and got the following error:

    Message: Interface\AddOns\Skinner\Skinner.lua:1928: 'end' expected (to close 'do' at line 6) near '<eof>'
    Time: 10/25/14 20:07:50
    Count: 1
    Stack:
    Locals:

    When I looked to reskin my frames (I was told everything would be wiped by the updater) skinner was not appearing in the list of addons when going to the interface tab in game.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I'm having the same issue as above.

    Love the addon and all the work you're putting into it. Thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    @ Bobrot, as gamemaster128 pointed out this is a Game client bug, nothing I can do to fix it, AFAIK, and I have tried :(


    Thanks for taking time out to let me know!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I'm using the skinner viewport yes. And yes, disabling it does seem to fix the problem (thanks for narrowing it down for me).

    Ok, so I guess now I'd like to know if there is a fix for this issue in the works! (if it is possible of course)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Having display issues when the add-on is enabled, but unfortunately I'm not getting an error message to go along with it.

    When Skinner is enabled any glow/shadow effects (weapon enchants, Priest Shadowform, ground spell effects, etc) are displayed below (2-3 in-game yards) where the effect should be taking place. Spell/Shot animations that move from player to target are also affected by this issue.

    It seems to be most acute when near water effects (so Throne of the Tides is paaaaaaainful with the add-on enabled, as I found out much to my group's displeasure).

    I hope this is somewhat helpful, love the addon and am thankful for all the work put into it.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.