• 0

    posted a message on PallyPower - Official Thread
    Quote from Aznamir »

    Quote from Slice »

    Just found this today and I'm a bit confused.
    I don't have a high level pally, really just getting started. Only have blessing of might atm.


    Turn off greater blessings in the options menu. Don't forget to turn them on later :)


    Thanks! That will help :)

    *edit That, of course, worked. Thanks again. Looks awesome!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PallyPower - Official Thread
    Just found this today and I'm a bit confused.

    I don't have a high level pally, really just getting started. Only have blessing of might atm.

    Questions:

    1. Do I need to be in a party for this to work, or can I use it just for me (solo)
    2. Related to #1, I don't see any "window" or "bar" Just have the red dot to open config
    3. Can't seem to get any blessing (ie might) to show to assign to my pally.

    If the answer to #1 is yes, then 2 & 3 may be irrelevant :D

    Thanks in advance.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Quote from OrionShock »

    !!!SAL is a depreciated method.

    Set to Install/Update Without Externals, and it will auto Magicly add your libs in.


    Yes, have been using !!!SAL for sometime and always update without externals. Haven't seen this error before though. If I can just ignore the error, then that's great.

    Thanks
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    I'm getting an error when updating the !!!standalonelibraries.

    -----------------------------

    !!!StandaloneLibraries - Updating to rev -44800
    http://files.wowace.com/!!!StandaloneLibraries/no-ext/!!!StandaloneLibraries-r44800.zip
    Downloading... done.
    - Error:
    System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'F:\games\World of Warcraft\Interface\Addons\!!!StandaloneLibraries\PeriodicTable-3.0\placeholder.txt'.
    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    at System.IO.File.Delete(String path)
    at WowAceUpdater.WowEnvironment._RepackAddon(String addonName, TextWriter feedback, ICollection`1 changedList, ICollection`1 filesInNewVersion, Object oLock)
    at WowAceUpdater.WowEnvironment.RepackAddon(String addonName, TextWriter feedback, ICollection`1 list, ICollection`1 zipfiles, Object oLock)
    at WowAceUpdater.MainForm.DownloadAndExtract(String addonName, ExternalMode skipExternals, Boolean skipVersionCheck, Boolean deleteBeforeExtract, ICollection`1 list, ICollection`1 listDone, ICollection`1 listCurrent, TextWriter outputWriter, Object oLock, Label jobStatus, Label currentAddon)

    --------------------------

    Any ideas?

    I've tried several times over a few hours today. No luck so far.

    Thanks in advance.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Can't update !!!standalone libs
    Thanks for the info. Don't even know where the message would be. Obviously somewhere as someone else has posted one.

    All the error says is that there was an error while updating...

    But I will post it in the other forum

    Thanks again.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Can't update !!!standalone libs
    I'm getting an error using the updater when updating today. It updates everything except the !!!standalone libs. It shows an error everytime, but doesn't say what.

    I'm now getting an error when logging on my toons, but nothing "seems" affected.

    Any ideas?

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    Quote from Psyker7 »

    Quote from Slice »

    Just started using this recently. Very nice mod.

    My question concerns macros, specifically a cast sequence.

    The damage on the tool tip stays the same for all three spells in the sequence. I'm using the ? for the icon, so the graphics change, but not the damage amount.

    Anything I can do?

    Thanks in advance.

    *edit Should have mentioned, I use Infinibar

    Should check, do you have #showtooltip in the macro?


    No I don't. But if you use the "?" as the icon, the icon changes to match the spell, as does the tool tip.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    Just started using this recently. Very nice mod.

    My question concerns macros, specifically a cast sequence.

    The damage on the tool tip stays the same for all three spells in the sequence. I'm using the ? for the icon, so the graphics change, but not the damage amount.

    Anything I can do?

    Thanks in advance.

    *edit Should have mentioned, I use Infinibar
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Quote from Vincent »

    Quote from Seerah »
    Or you can download PTBrowser


    /facepalm *shakes head* I even had that installed before before I upgraded to mazz1.1 too. Thanks.

    Quote from Arkayenro »

    And... I know that rules are seen by all for the purpose of re-use but...man it's cluttered and confusing. Is there a way we can mark some of them "this char only" or something?

    rules can be enabled/disabled per profile, if your characters need different rules then just create another profile


    So, basically, I have to rethink the rule strategy from a global perspective across all characters and define those rules as "global - [rulename]" so I know to enable in every profile...then ones like, say, "unuseful - send to alts" or something, which are character dependant, need to be prefixed "[charname] - send-to-alts crap" so that only ONE of those is enabled. Ok...something of a pain in the ass since I have to redo *sigh* all of it but it'll be pretty easy to maintain in the future. I had a feeling that's what I'd have to do so I'm not too surprised. Thanks.

    Two things I'd like to ask for:

    1) Sorting - Even if only optional. Enabled at the top, Disabled at the bottom. I didn't notice any of that and it's...well, there's a lot of stuff to scroll through and things can get lost.

    2) Item Purging - For some rules, they just are buckets of item IDs. And option for the Rules panel to "purge item IDs not in inventory/bank" would be a blessing from on High. I looked at one item ID bucket rule that was converted...it has a ton of item IDs in it and only 6 items of that rule in inventory (yeah, for 6 items I blew the rule away and remade it; however, I've other similar rules that have 20-odd items in inventory and there's just no way to 'select' 20 items and say "move all of these" not to mention it'd be pretty messy in terms of ongoing maintenance)


    Here is what I do, your mileage may vary.

    1. Set up a few basic rules in the default profile. ie Vendor Trash = quality(0)

    2. Load next character.

    3. Set profile to that character

    4. Copy default profile to that character

    5. Make rules that pertain to that character.

    I have a lot of alts. This works for me.

    Slice
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleSelfRebuff - official topic
    Quote from Adirelle »

    Quote from Slice »

    I wouldn't cast AI. Finally when I hovered over the SSR on Fubar I noticed that it was set to "Track Herbs". Since I'm Tailor/Enchanting, tracking Herbs isn't an option for me. After going to the tracking options menu choice, I had to select "None" and everything seems to be working.


    I'm not sure to understand : you had tracking listed under Intellect ???


    No, it had 4 buffs listed. One was tracking. Somehow it was set to "Track Herbs" when I really can't track anything. Because of this, I was having problems. Those problems went away when I switched "tracking" to none.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleSelfRebuff - official topic
    Version r12

    A lot of progress has been made. Thank you.

    Here was my situation and also what I did to fix it.

    Lvl 20 mage using SSR for:

    Wizard Oil
    Frost Armor
    Arcane Intellect

    I wouldn't cast AI. Finally when I hovered over the SSR on Fubar I noticed that it was set to "Track Herbs". Since I'm Tailor/Enchanting, tracking Herbs isn't an option for me. After going to the tracking options menu choice, I had to select "None" and everything seems to be working.

    Probably should have everything defaulted to "none" from the beginning.

    Thanks again. Great job!

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleSelfRebuff - official topic
    Cool. I didn't mean to be harsh. I really like the idea of it.

    I sincerely appreciate all the hard work you all do with these mods. Yours is no exception.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleSelfRebuff - official topic
    Tried it, like it, can't use it. Getting a ton of errors - to many to list.

    In addition, as a mage, it keeps casting Frost Armor and not casting AI - both are set. I think this part worked until I started to use it to apply wizard oil to my weapon.

    But getting errors constant and consistent...I'll wait for an update.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Quote from Arkayenro »

    released it. please go back to how you download normal mods.

    thanks.


    Does this mean we can start updating AI with the wowace updater again? I always seem to forget to un-check it when updating :D
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Quote from Arkayenro »

    Quote from Slice »

    I know it's beta but the "profile - copy" isn't working. IE. no profiles to copy from.

    odd, thats pure ace2 code that i don't even touch. come to think of it though AI doesn't really use profiles as such, i mean the code is there from the ace2 library so it's just generic and should work exactly the same way as every other mod that uses it.

    i don't actually use them myself for AI but i'm presuming that you created a profile first? hmmm, can you create a profile with the basic code? i never really looked.


    The fact that it's ace 2 code is why I thought it was odd...

    Anyway, what usually happens is you choose to use something other than the default...ie character specific. When you log into another toon, you select you want to use that toon's profile and then "copy" from another toons profile.

    I have way to many toons, but 90% of what I want AI to be is the same for all. Just makes it easier to copy. I can easily work around this and just set up each toon seperately.

    Thanks for the response.

    Slice

    *edit Ok, this is weird. I just checked and it is working today. Sorry for the false alarm...
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.