• 0

    posted a message on Inquest - Quest log and tracker addon
    Quote from Phanx
    Cyrah, make sure you have the latest version from the project page. I remember getting a similar error when 3.2 was first released, but it was fixed months ago.


    I was using the latest version from curse, 2.03. The latest version from the project page fixed it, thanks again for the help :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Inquest - Quest log and tracker addon
    Interface\FrameXML\WatchFrame.lua:1224: attempt to call field '?' (a nil value):

    I am getting hundreds of these with Inquest enabled, it seems to work just fine though, just the error popping up all the time.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Trying to identify this error
    It is indeed a quest addon; Inquest.

    Thanks for the help :)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Trying to identify this error
    Interface\FrameXML\WatchFrame.lua:1224: attempt to call field '?' (a nil value):

    I get hundreds of these (so many that bugsack stops) but it doesn't give me any clue which addon is the problem. Does this mean anything to anyone here?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on /who stops working
    Ah, I see, thank you :)

    Libraries is not a part of the forum I usually read ;)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on /who stops working
    Since a few weeks my /who stops working after some hours of playing. It shows the message "Please Wait" but nothing happens after that. It is a bit difficult to test which addon is the problem because it only happens after several hours of playing. That means one test per evening and I have a lot of addons :p

    Does anyone have the same problem or an idea where to start looking? (chat related addons would be my first guess but I don't really know)

    edit: forgot to mention there are no error messages at all.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Is BulkMail2 still being worked on?
    The "send" button can no longer be clicked.
    It does work sometimes when I have items for only one alt whose name already happens to be in the "To" box (no idea what that is called in english :p) when I open the mail.
    I now use it just to remind me of what I should send where since it still makes the list.
    It would be great if this was fixed :)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on BadBoy: An extremely minimal spam blocker & reporter
    <>

    New one just now.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on BadBoy: An extremely minimal spam blocker & reporter
    <>

    In whisper this morning.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on StatStain
    For me it works with items in my bags but not with items I am wearing (character info)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Some keybinds stop responsing after I've been in combat
    Quote from Xinhuan »

    /console taintLog 1
    tells world of warcraft to start logging addon issues with tainting into a text file in your \World of Warcraft\Logs\ folder. It does not do anything else. You are suggested to turn it off when not debugging an addon as it will consume CPU time.

    /console taintLog 0
    will turn it off.


    I did this as well :) I can use every keybinding, so even if it did nothing it still worked... hehe :)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Some keybinds stop responsing after I've been in combat
    Hmm, I don't know why but doing "/console taintLog 1" seems to have fixed the problem :D
    After I did that everything was normal when I got out of combat, I can open my bags again so: thank you :D

    (I didn't change or do anything else, no updates either because generally I only update my addons on friday)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Some keybinds stop responsing after I've been in combat
    I am having the same problem, after I have been in combat the only way to open my bags is to go to a mailbox/bank/vendor :(

    edit: forgot to mention there are no errors at all, the keybinds just stop working.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Cellular
    Quote from TotalPackage »

    Finally added tabs...enjoy.


    /cheer
    /hug
    ^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid
    Quote from Bolt »

    In the Grid frame, when I mouse over a player, the mouse tooltip that results should show the player details, the problem is that many times it doesn't. Instead it shows a help type menu called "Player Options" and proceeds to tell me that I can "right-click..." on the player for options...


    Try disabling "Show Beginner Tooltips" in the interface options, basic tab, that worked for me to fix this :)
    Posted in: Grid & Grid2
  • To post a comment, please or register a new account.