• 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Quote from Nevcairiel
    There is no possible way that a button does something else then you see on the button. It actually reads the information what its supposed to do, and then displays that icon.

    You can easily test this by clickign the button with the mouse. Does it work then?
    If it does, your keybinding is f'ed up.


    It does work when I click the button. I'll cheeck back later on as I've decided to do a complete wipe of the UI (including a deletion of the WTF-folder, wich would delete Blizzards krybindings as well) and then reinstall everything from scratch.

    [edit]After a complete wipe of the ui, including all files from Blizzard, I got it working. :)[/edit]
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Quote from cremor
    Pretty much the same, isn't it?


    Yes, but Haplo13's problem apparently could be solved by assigning keybindings to BT instead of using Blizzards keybindings.

    As I've already bound my keys to BT and it's still not working properly, my problem is still unsolved.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Quote from cremor
    Haven't you even read the last 3 posts before posting?


    Of course I did. As far as I can understand, those posts was about the vehicle bar and keybindings not workign correctly.

    Even though this is a related problem it's not working since I do have my keybindings in BT and not in Blizzards interface.

    Anyhow, I will try a complete reset of everything later on today and post if successful or not.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    I've got a problem while in Shadowform.

    I've set "Bar 7" up for use while in Shadowform and it switches to it just fine. However, when I press any key (1 through 0), it only responds to spells assigned to the correspondiong buttons on "Bar 1".

    This is slowly turning me into a "clicker", and I don't want that. :p

    Is this a common problem and if so, anyone got a workaround on this problem?


    And yes, I am using the latest build. :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Return string based on given parameter?
    thanks a bunch. :)
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Return string based on given parameter?
    I'm fairly new to LUA-coding so I've got kind of a beginner question for you.

    I've got a few strings I want the user to view based on a given parameter (via a slash-command.

    Something like this:
    ("bi" is just an example of what the user will use as a slash-command)

    /bi 1
    You requested information about "1": Bla, bla bla bla bla, bla bla ...
    Posted in: Lua Code Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.