• 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Quote from Farmbuyer
    Try something like [spec:2]hide maybe. I'm not certain of the syntax offhand.


    This worked perfectly, ty!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Hello, Is there a way to hide a bar if I am using my secondary talents?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AssistFu - stopped working
    Well, it was more updated than the version I had. This is the one I downloaded with it's time stamp. FuBar_AssistFu-r55610.27.zip 29-Sep-2008 06:27
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on AssistFu - stopped working
    No errors that I see, it just doesn't work. I was able to set an assist in a group I was in, but it still didn't assist when I pressed my assist key. Maybe I'll try binding a different key
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on AssistFu - stopped working
    I see AssistFu has been updated. I downloaded the latest, but I still can't assist my pet. Haven't been in a group yet to see if it works when assisting another player. I am able to set my pet as the assist (at least AssistFu says "Your Pet") however when I press my Assist hotkey (set in the AssistFu section of Keybinds) nothing happens.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on AssistFu - stopped working
    I keep checking, but there hasn't been an update in a couple weeks. Does anyone know if there is another add-on similar to AssistFu? I especially liked being able to set my assist to my pet.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on AssistFu - stopped working
    Is anyone else having trouble getting AssistFu to work?

    I first noticed that it wasn't assisting my pet. Then I got in a group and set the Tank to assist and it wouldn't assist him either. I double checked my keybinds and I removed and reset the keybinds and it still doesn't work.

    It worked before the last WoW patch. Also, I have the latest version of AssistFu installed
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from acemaxx »

    Cool thanks, and I see I should be looking for r71690.


    Tracking is back! Thanks Toadkiller! I love your add-on, thanks for all the hard work.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from Toadkiller »

    I deliberately mention the revision number because the script that makes them available for wau or files.wowace.com only runs every 20 minutes. If you only see an older revision then you need to wait.


    Cool thanks, and I see I should be looking for r71690.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from Toadkiller »

    r71687 reverts the tracking button code. It should work for all classes under all conditions now.


    Wow! Thanks for the quick fix! Where can I get r71687? http://files.wowace.com/AutoBar/
    only has version 71675
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    This is an update to my previous post, I deleted everything I could fine associated with Autobar and reinstalled it. After that I can create a Track button on the Hunter bar, but it is greyed out, it doesn't pop up with my tracking abilities.

    Not sure if this is a bug or if I am doing something wrong. I'm using the Autobar Config Fubar plug-in. Maybe that's the problem?

    Anyway, I love this add-on, even if I have to put my tracking skills on a regular bar :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Hello, I downloaded the latest Autobar and for some reason all my settings got screwed up. So I deleted all my Autobar pref files and am trying to start from scratch.

    I just want 1 bar with a few buttons on it, so I am using the Hunter bar that popped up by default. But I can't get the track button to work, it just won't show up on the bar (I noticed it's not showing up on the basic bar either, which has it by default)

    I've tried adding a new Button, I named it Tracking and adding "Track" from the categories list, but it just won't show up on the bar. I tried logging out and back in after adding it too.

    Any suggestions?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames and Party's Pets
    I just started using ag_UnitFrames and I love it. However, I can't figure out how to keep my Party's Pets frame with their owner. Under the Player's Pet options, there is a setting for "group with player" which I have enabled. But that doesn't keep my Party's Pets with their owners.

    This isn't too bad if there's only 1 pet class in my group, I can just move the pet to line up with the owner, but I was recently in a group with 2 Hunters. I noticed the 2 pets seemed to be in their own window together (or were somehow attached) when I moved the top one, it would move the bottom one too. Also, there was a bunch of blank space between them, so I could only get one pet lined up, the other was sort of hanging randomly below the first pet.

    I'm sure I could figure this out if I had enough time to play with it, but once you're in a group is not the best time to messing with your UI.

    I wish there was a way to arrange the player frames without being in a group. Like show\hide a party frame placeholder or something.

    Thanks for any advice.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.