• 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    I tried just deleting the autobar files and settings but it was still the same on reinstall.
    I'm just wondering whether another add-on interfered with it somehow. This time on the full reinstall of allmy adodns I made sure that autobar was the last to be installed so nothing could change it or its settings, and that seemed to work
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Ok I don't know what was causing the problem initially, but I deleted the Addons and WTF folders and reinstalled fomr scratch and its working np now.

    Thanks for the help anyway its much appreciated

    /me slaps myself for being a dippy git and not trying that in the first place.:rolleyes:

    Now all ive got to do its get everything else set up again lol

    :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    the only food that is showing is one type of cooked chop..nothing else appears on the bar not even conjured food
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Hi
    Is anyone else having a problem with no food appearing on the bar or is it just me??

    If its me any idea how to fix it please...i've tried reinstall but no joy

    Cheers in advance

    BTW love this addon always in my essential download list :)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.