• 0

    posted a message on Gnomish Yellow Pages -- Official Thread
    btw Lilsparky into my patch I forgot to mod the next pattern on the next line after the one where I changed %a%s to .+ but I guess you got it so , just in case you missed it ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Gnomish Yellow Pages -- Official Thread
    short i think 1 or 2 sec something like also depends how much mods you are queuing

    Found another behaviour tonight so, it is not properly storing 2 tradeskills when they are advertised on the same line, just storing the first one
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Gnomish Yellow Pages -- Official Thread
    You don't know addonloader ? it is not improving nor giving benefits to the code but the user interface, you could delay mods after entering the world so disco/reco and reloaduis are very fast even with lots of mods. I often mod toc files of mods to includes the loader supports here at home, most of the time it works without problems but a few mods like yours need tweaks like in your case that not a big bug to workaround, just because when delayed with AddonLoader, the mod does no more find the PLAYER_ENTERING_WORLD you told him to listen to, ADDON_LOADED is better but may fail for ppl not using the loader, that's why safer to put it in a if chain ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Gnomish Yellow Pages -- Official Thread
    Hey Lilsparky, I have a patch suggestion for the French localisation bug with Engeeniring and also a patch suggestion to make GYP compatible with AddonLoader, posting the changes I made here locally in a .diff file

    the French bug comes from if you strgmatch, [%a%s] does not recognize the utf-8 char "é" (\195\169) so instead use the pattern [.+], anything in brackets should be ok to take no ?

    AddonLoader suggestion because your initial code isnt compatible with this great mod
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on 3.1.0 the self help thread
    lots of mods will need a patch, the first I think to are antispam mods and IgnoreMore
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on CreatFrame
    if no UIParent is specified I think its anchored to nil which is the screen, there is a small behaviour with that when using StartSizing(), in short right after calling it even if you have a frame anchored to UIParent it will temp parent it to screen (nil) and could cause some positioning problem if GetPoint() isn't called when datas are UIParent anchored. There is a nice wowwiki page explaining this

    http://www.wowwiki.com/API_StartMoving
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Broker_CPU
    Quote from yess

    .)Add an option to set the number of lines in the tooltip. I only see 68 of my 100or so addons oO and can't see the totals.
    .)The minimap icon should be default off. Why is there a minimap icon anyway its a broker addon right? I don't get it oO


    you can alredy setup a maximum num of mods to show you probably missed that option
    The minimap is on by default because it detected LibDBIcon in one of you other mods embedded nor standalone

    Next revision will have minimap off by default and you will be able to enable a Lib even if this one is detected so you are not forced to unload libQTip just to use the mod's Gametooltip method for example

    Btw thank you for the FF suggestion, I did notice it uses a few cpus but I find it quite normal, will do more test in much situations, thank for that personal hint
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Broker_CPU
    added in r9 a lot of optional changes compared to first rev, that one should be more performance friendly and add some handy options.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Love is in the Air -- and everybody is farming?
    Quote from Xinhuan
    You actually need to be 80 to zone into Naxxramas to pity the fool.


    almost why I gave up on those gay achievements , plus I already own a super cool Time Lost Proto! hehehe don't care the purple one.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Dewdrop Type Lib for Ace3?
    Quote from kunda
    One little sidenote about current Dewdrop-2.0 (and AceLibrary) behavior:

    If a project is alpha tagged the Dewdrop-2.0 folder has NO AceLibrary in it!
    If a project is release tagged the Dewdrop-2.0 has a folder with AceLibrary in it!

    I don't know what beta tagged will do.

    Some admin should take a look at this behavior...


    If you want alpha/beta/release versions work correct, it's best to always put AceLibrary in the pkgmeta file.
    Than the release version contains 2 AceLibrary folder...


    Example:
    http://www.wowace.com/projects/ahsearch/files/

    AHsearch-r64.zip (alpha) [one AceLibrary folder]
    AHsearch-r64-release.zip [two AceLibrary folder]


    try that way too, no need to external AceLibrary, maybe that causing you dupes

    externals:
    libs/DewdropLib svn://svn.wowace.com/wow/dewdroplib/mainline/trunk/


    then you can load

    <Script file="libs\DewdropLib\AceLibrary\AceLibrary.lua"/>
    <Script file="libs\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua"/>
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Dewdrop Type Lib for Ace3?
    I would rather say , don't use CC than don't dis-embed... it has proven bugs for years, safer to use an open source simple.bat script you have already seen in a post, you already replied in that CC does it very well, seems not ;D
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    thats not a complaint but much like a constructive feedback, ckk stuffs could be alpha for years before its released so why should I wait if I know something is wrong in the actual alpha, at least I let you him know why I'm uninstalling it, like the curse client sending you to a page telling why you disinstalled it. He takes it or not at least he can't say nobody reported that ;) My 2cent feedback anyway keep it up hope it will be better in a few... years .. ;)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    I was doing, nothing ... only Qtip frame showable and cpu mod working :D I understand alpha quality but when ckk writes he takes consideration of performance -_-
    I was just resting, not calling p4 at all just hovering the cpu tip , you can check in performance_fu aswell P4 is on the toplist
    with default options, I have just changed the p4 frame positions, also running P4 without libs nor only SimpleStickys that comes hardly embedded in
    Im sure it has to much modules enabled by default nor one modules fails to stop doing something because alpha or not that is not normal an addon could take 20s cpu access time only while resting in less than a minute, nobody in targets so I was technically not calling at p4 to work, and even if it has to work, why that much because this is very high cpu access times for just a mod, Im running few other mod that do not take that much, alpha or not ;)

    apologize for my crap english.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    is it normal nevcairel while resting in a city without pushing buttons, Bartender4 keeps working in the background ? cpu mods reports a constant activity of your mod around 2% cpu usage but is it normal while not using it ? to me sounds not.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    P4 is really not worse trying about performance, here a default install of P4 uses 15% much cpu than any others of my mod, the biggest after it uses 2%, I thought you had reconsidered cpu usage ckk but seems not. too sad I should look for a lightweight alternative because fighting at 10fps by this has nothing fun.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.