• 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    Where can I find new layouts?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    Everytime I try to import a layout, it says "Error importing layout with a newer version of Pitbull: 70475 > 1762"

    I downloaded the latest version of Pitbull, and get that error message whenever I copy/paste a layout =(. Any ideas what could be causing it?

    EDIT: Sorry =\, read the problem a few posts up heh, I should of did my research...my apologies =(
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Atlas and Atlasloot
    Nah, live server.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Atlas and Atlasloot
    I cannot figure out why atlasloot will not work for me, heres a screenshot of what it looks like.

    http://img509.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot092808124509zy6.jpg

    I have all my add ons disabled except for atlastloot to see if another add on was affecting it, which is why my UI looks like ass in that pic =P.

    The drop down menu's do not work, atlasloot dosen't work either, it shows druid S4 armor but wont let me choose anything else via drop down menu's...

    This is insanely annoying, and I have no clue what is affecting it. Any help will be appreciated.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Small, weird problem
    I have no idea what can be causing this, I use a lot of ace add ons. But for some reason, my spells get randomly interupted at the very start of the casting, and I have to click the spell again. When I pick an herb it does the same thing, no idea what can be causing this =(
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Grid using A LOT of memory
    hmmm...maybe I should consider that, because now that I think about it I never really glance at my groups mana, they just announce when they are low and I drop mana tide.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid using A LOT of memory
    grid is using 5-6mb during raids and grid mana bars is using about 6mb, so 10-12mb total between the two which for my PC is a lot. This has started happening in the last couple weeks of raiding.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    Any idea why agUF is using a lot of memory currently? it never used to, should I tweak some settings or...?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Grid using A LOT of memory
    This has been happening recently, but Grid is starting to use A LOT of my memory, and it never used to, what settings should I consider tweaking to help lower it?

    EDIT: Dammit I am sorry, just noticed this was in the wrong forum, I apologize =(
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on eePanels2 - Official Thread
    I desperatley wish I knew how to use eePanels well =(, I tried to mess around with it and failed miserably. I love all the UI's that use em.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Can't access guild tab or get quests?
    Not sure what add on can be causing this, but recently I haven't been able to access guild tab in the social pane or get any text when trying to get a quest. I thought it was Skinner causing it but it wasn't, and when I disable all my add ons it works, but to fish through my add ons and find the one that is casuing the problem seems like a hassle, and I am hoping someone here knows what add on could be causing it =P. Also I can't see any items in my mailbox.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on [Grid] Range Problem
    Ahhh jeez, I feel like a retard =\. I looked through Grid configuration and not really sure how I didn't see it. Thanks for the help though guys, despite the fact that the fix was right under my nose =P
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on [Grid] Range Problem
    I only have 1 character I play, I don't have any alts, he is a resto shaman.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on [Grid] Range Problem
    I have grid set so the health bar grey's out when a unit is out of range, and for some reason its saying some targets are out of range when they aren't at all. I have tried to tweak it so other thing show out of range thinking maybe the health bar is messed up, and it does the same thing. Is anyone else having a problem with grid showing raid members out of range when they aren't at all? as a healer...I desperatley want to fix this because I absolutley LOVE grid...but it it can''t cooperate with me...I much change to something else =(.

    Also I have tried reinstalling many times, I even ditched a lot of the minor addons that goto grid to see if any of them were causing the problem. If anyone knows what the problem might be I would love to know =P I really don't want to switch from grid at all =(.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on [agUF] - Making custom raid frames
    I love agUF, but I would like to change the raid frames around a bit, thin out the mana bar, maybe add a few other tweaks. Does anyone know of any good guides to altering the .lua file? I tried to create my own custom ones and failed miserably. Any suggestions will be greatly appreciated.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.