• 0

    posted a message on Pitbull - Color Configuration
    I'm just curious if there is anyway I can import my own colors from a different color chooser. The default color chooser with Pitbull is just not my style and I can't get the colors I want with it. I've tried to use the "Color Picker" from SCT, but that did not paste over.

    Thanks,
    Llovyn
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on MusicStream - Stream MP3 Music from your Computer in game.
    Let us know when you upload it Caliga ^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on MusicStream - Stream MP3 Music from your Computer in game.
    Same here, volume bar is working now, but the songs just loop over and over, even though the next song is displayed on the player.

    [string "MusicStreamPlayer_Volume:OnShow"] line 2:
    attempt to call method 'Get_Sound_EnableMusic' (a nil value)

    The only error left on login.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Pitbull problems
    Embarrassed as I am to say it, I'm not positive what you mean by disembedded libraries.

    I use WAU every other day and 95% of my addons are Ace, so I'm assuming that they are up to date, but I'll check.

    Thanks for replying.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull problems
    I am teh suxx?

    Dunno, weird though.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull problems
    Wow, I've picked up that it wasn't Prat, but actually BigWigs. Tested the problem with all mods except Pitbull off, worked flawlessly. Continued to test each and every addon and the problem persisted until I tried with BigWigs. The problem was gone.. Weird, would not have thought of BigWigs.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull problems
    The problem is with Prat, so I suppose I'm going to need to find a new chat mod.. Any suggestions? xD
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull problems
    Nope, don't have that addon.. Thanks for the reply though, I'm going to keep narrowing that problem down to determine what's causing it.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull problems
    First off, Pitbull is amazing and I love it xD

    Just one problem keeps occurring randomly - Sometimes my target's frame just don't show up when targeting something and the same thing with my Target's Target frame. Just wondering if anyone else experiences this error and if there is anything that I can do to fix it.

    Also, not positive if it is due to Pitbull or not, but I have trouble with my chat window a lot. (i.e. shift+left-clicking to /who someone takes at least 10-15 clicks, and the same with clicking on items linked in trade/party. (Again, not positive if this is due to Pitbull, but I think I've narrowed it down to that, just curious if anyone else experiences this.)

    Thanks!
    Llovyn
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.