• 0

    posted a message on Chatter- Ace3 chat mod (was Chatterbox)
    I'm getting these errors in the latest beta, r220.

    [2008/12/27 12:43:24-520-x53]: Chatter-1.0\Modules\ChannelNames.lua:155: bad argument #1 to 'gsub' (string expected, got function)
    Chatter-1.0\Modules\ChannelNames.lua:155: in function <Interface\AddOns\Chatter\Modules\ChannelNames.lua:150>
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    CatFight\CatFight.lua:132: in function `CatFight_OnEvent'
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>

    ---

    [2008/12/27 13:08:41-520-x3]: Chatter-1.0\Modules\ChannelNames.lua:155: bad argument #1 to 'gsub' (string expected, got function)
    Chatter-1.0\Modules\ChannelNames.lua:155: in function <Interface\AddOns\Chatter\Modules\ChannelNames.lua:150>
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    CatFight\CatFight.lua:132: in function `CatFight_OnEvent'
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    <in C code>: in function `CastSpellByName'
    Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:907: in function `?':
    Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:3173: in function `ChatEdit_ParseText':
    Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2911: in function `ChatEdit_SendText':
    Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2056: in function <Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2049>:
    <in C code>: in function `UseAction'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:259: in function `SecureActionButton_OnClick':
    <string>:"*:OnClick":1: in function <[string "*:OnClick"]:1>

    ---

    [2008/12/27 13:08:48-520-x13]: Chatter-1.0\Modules\ChannelNames.lua:155: bad argument #1 to 'gsub' (string expected, got function)
    Chatter-1.0\Modules\ChannelNames.lua:155: in function <Interface\AddOns\Chatter\Modules\ChannelNames.lua:150>
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    CatFight\CatFight.lua:132: in function `CatFight_OnEvent'
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    <in C code>: in function `UseAction'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:259: in function `SecureActionButton_OnClick':
    <string>:"*:OnClick":1: in function <[string "*:OnClick"]:1>

    ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Same thing. I'd like to be able to see wall HP please.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I'm having a somewhat odd issue. I have to change the tooltip skin from 3 to something else to 3 again to get tooltips skinned for some odd reason every time I login. I've tried using the reset options in the profiles menu, but it didn't help. I'll try and delete the SVs tonight for skinner and see if it fixes that.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    http://i37.tinypic.com/za70n.jpg

    As you can see, there's that haze thing on the floors dropdown.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Yea, sorry. I posted that while away from my main pc. I'll post a SS of it when I get home today.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I just noticed that the world map dropdown frame for floors is not skinned. Not the dropdown itself when you click the arrow, but the area around the dropdown.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClassTimer - Official thread
    Sorry, I was assuming you were referring to the internal CDs of spells/trinkets/etc. not being able to be tracked. What about the vehicle timer idea?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Parnic, an easy daily to test this with is Shoot 'Em Up in icecrown, starting in Shadowvault from The Leaper.

    EDIT: Also, pitbull's pet frame seems to work fine with the filling up of the power bar if that helps. I've only noticed the behavior in your pet power module thus far.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on IceHUD
    I've noticed an odd behavior with the petpower module and at least energy based type vehicles. When using energy, the bar animates/drains as usual. But, when regenning energy, the text updates fine with the 1 energy/0.1 second (ie number climbing to 100 fast) but the bar itself doesn't update as such like it normally does with the player energy bar. Instead, it tends to update at quarter energy marks (25, 75, 100) but not always.
    Here is a picture of what I mean. Energy is at 75 as of the screenshot, yet the bar is only 25-30% filled. http://i33.tinypic.com/30mwh38.jpg
    Is this intended behavior? I've tried it with and without animate amount changes enabled.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Skinner
    Baggins skin doesn't work with the ace3 update. I replaced it with the new skin from the addonskins folder too.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 3+
    Anyone have a fix for pet de/buffs not showing up when in a vehicle? I have to target my vehicle to see my de/buffs.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Anyone know of a way to change the bindings when a bar pages on possession?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClassTimer - Official thread
    Is it possible to have classtimer watch skill cooldowns? Like say Tiger's fury which has a 30 second cooldown. I'm not talking about internal CDs, but the ones that the action bars track. Possibly even trinket CDs.

    Also, with all the new vehicles involved in wrath quests/raids, is it possible to have classtimer watch timers on buffs on the vehicle and the de/buffs it casts? This one would be a much better addition of the 2 in my opinion as there is no way currently to do so that I am aware of.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Hrm, I downloaded that one but I may not have reloaded ui. I'll test again next reset.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on IceHUD
    I haven't tried that quest, but I'm not getting it on the malygos fight. Doing attempts atm. Anyway for me to help figure out how to get the combo points to show up?
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.