• 0

    posted a message on ArkInventory
    Quote from Sariash »

    Just tried it... clean interface/wtf ... installed Pitbull and ArkInv from files.wowace.com (just freshly downloaded, with embedded libs). Pitbull works, ArkInv works... Bank opens fine. No errors, no crash. No idea whats wrong with your bank :-(


    me neither :( Bag opens fine with Ark. Just tried again with clean Interface/WTF, installing both addons individually then again with Ark 1st, then Pitbull 1st. cleaning folder inbetween and always the same result - no bank. No errors, no nothing! But when I copy the AceEvent-2.0 from pitbull to Ark and change the .toc it works, sort of.

    Are you using standalone libs?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    Odd, I'm not making it up!

    I've deleted the entire Interface & WTF folders, download those 2 addons and tested and the bank won't open :)

    No other addons installed at all. Using older versions no problem though.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    I think there's still a problem with AceEvent.. I can't open the bank with this addon and Pitbull bith enabled. I tried copying the lib from Pitbull and editing the .toc to reflect and this seemed to work, but gave me an error 132 when I relogged!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on all wowace mods not working
    I replaced FuBar and plugins with copies from my work laptop and all ok :D
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on all wowace mods not working
    Seemed to be FuBar for me, a few things working.. Squeenix, BT3 etc. But ArkInventory only bag worked and not bank. Fubar also didn't work, disabled all fubar plugins bar Bugsack and got this error -

    http://img214.imageshack.us/img214/694/errorbq5.jpg
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GemList
    Quote from teufelchen »

    The files in "locales" are outdated or corrupted Oo...
    You have to add 2 lines in locale-enUS.lua:
    ["Show a GemList to your local chat window"] = true,
    ["Send a GemList to your local chat window"] = true,
    I'll hope this will fix it :D!


    teufelchen


    It fixed mine thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Quote from torano »

    Quote from torano »

    Is it possible to keybind the stancebar buttons? As a rogue I assign MM to stealth - can't find the bindings anywhere. Coming from Bongos, where keybinds were simple.


    Can anyone help on above? Thanks.


    Same as default UI.. Special action button 1-3 are stances.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omnibus alternative..?
    You shouldn't let it bother you so much Industrial.. not as if anyone is forcing you to make them. Ever thought that people like to have their mods all from one place for easy of updating and support? I for one hated the days of cocking around on 5 different sites for updates.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Tradeskill Sorting Addon?
    I get lost if I don't have Manufac.. it's just brilliant.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on tekKompare
    Quote from Chris2k »

    I thought this was the Wowace forum.
    Have switched 99% of my addons to ace and do not miss my old ones.
    Now I am not going to step back, as I do not see any advantage in this case particularly.


    What do you mean 'step back'? It's not like non Ace addons are inferior to Ace.. Tekkub's addons are so well coded it matters not a bit if it's Ace or not.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Manufac: Retooled Professions
    Manufac: Debug: nil Enchanting UNKNOWN 0 0


    :(

    Slight update.. this only happens when I try a refresh from FuBar, works perfectly when using from Enchanting dragged to an actionbar slot! Once refreshed it works from FuBar too.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Manufac: Retooled Professions
    Hi :) Using the EU client (UK).. now getting -

    [2007/02/20 07:25:20-701-x4]: Manufac-1.9\Manufac.lua:442: table index is nil
    <in C code>: in function `CastSpell'
    Manufac-1.9\Manufac.lua:679: in function `func'
    Dewdrop-2.0-28457 (Cartographer):484: in function <...AddOns\Cartographer\Libs\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:425>


    when clicking Enchanting.. hope this helps.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Manufac: Retooled Professions
    I'm still getting this error too, after updating..

    That has gone now thanks :)

    But now get -

    [2007/02/19 15:28:38-1435-x1]: Manufac-1.9\Manufac.lua:440: table index is nil
    <in C code>: in function `CastSpell'
    Manufac-1.9\Manufac.lua:669: in function `func'
    Dewdrop-2.0-28457 (Manufac):484: in function <...face\AddOns\Manufac\libs\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:425>

    When clicking on 'Enchanting' to refresh.. although I get the feeling I'm just doing something stupid..
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    It looks like this..

    http://img166.imageshack.us/img166/9687/nquestlogdh5.jpg

    Minion top left
    Details when you click a quest is the big box on the left
    Tooltip show questname/count when hovering over items/mobs etc.

    It's brilliant.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    Quote from Funkor »

    Strange Bug, r27256:

    After an undetermined amount of time has passed I find myself having trouble getting the "Escape" key to work when popping up the Game Menu and other functionality such as de-targeting does not work instantly and sometimes requires multiple hits of the Escape key. I had just chosen to try out nQuestLog today and discovered that disabling only this mod causes the problem to go away, so I assume something is acting wierd. My only possible hint is that I noticed it sort of begin to occur after the questlog automatically expanded a zone's quest list (which had previously been minimized) upon me entering that zone again.

    Any ideas?




    Same here.. very odd!
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.