• 0

    posted a message on StarTip - official thread
    So.. Yeah.. I feel like an idiot.. I thought it meant hide the tooltip as in never show it.. ever.. :)

    Thanks..
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on StarTip - official thread
    Thanks for a great addon. This might be a dumb question but other than using a gesture, is there a way to just instantly hide the tooltip when moving your mouse off a target or any other unit/object? Provided of course if you anchored it to the mouse.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on StarTip - official thread
    Thanks Starlon for fixing the health percentage issue. Works great.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on StarTip - official thread
    First of all. Great work here. It does everything I really need it to do.

    Only issue I have seen so far is this and its minor. Notice the health percentage, not sure if that was intentional or not.



    I noticed you also implemented the request for the guild tag on vendors, works great for me.

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skillet - the lilsparky branch
    Quote from lilsparky »

    hmm... can you do me a favor and re-enable it to make sure that it wasn't just the relogging while disabling addons that fixed the issue? those errors don't make a ton of sense to be triggered by lsw, but it's possible.



    You are correct. :) Logging off and back into game do not produce the errors. My bad for not verifying that from the beginning.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skillet - the lilsparky branch
    The version that was attached to the first post in this thread. v0.60 is what's in the lua and toc files.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skillet - the lilsparky branch
    Quote from lilsparky »

    i know i've missed a couple of inits here and there, but i think if you just reload the ui (or log out) you should be okay... maybe? i don't think anybody else has reported a full meltdown like that.

    also, make sure you've deleted the correct saved variables file. it's the one for the server, not the one for the character(s).



    Actually I have the same issue. If I remove the workshop the problem goes away. I haven't had the time to dig into what is causing it. Just thought I would mention that someone else was having the same errors.

    I also noticed, happens in the trunk version as well, using CowTip for tooltips causes the skillet window to show a huge tooltip. I haven't investigated if this is a CowTip or Skillet issue.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Creature Comforts: easy hunter pet care
    Wow. Very well done Phanx. Let us know when you are ready for a small feature request or two and where you would like them posted to once you get the base functionality hammered out.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    No problem. Thanks for the response. :)
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    I have noticed one issue that I'm wondering if it can be resolved with the current design of the Waypoints module. If you leave the map open, the waypoint doesn't update until you close the map. I have a widescreen monitor and I find myself leaving the map up when I'm traveling somewhere as it sits off to the side. Is there a way this can be resolved?

    Thanks for a great addition to Cartographer.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Thanks. :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    @Aigor - What fonts are you using with your UI? I believe one of them is adventure but cannot tell which other fonts you have there.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    Thanks for the work on this. Working great. I do have one small issue using the latest from the SVN. (r28684). If I set a way point, using /way 12,34 for example then start heading towards the location, if I bring up the map and remove the Marker on the map when I arrive at the location arrow goes away and the following comes up:

    			["message"] = "Cartographer_Waypoints-2.0\\Waypoints.lua:309: attempt to index field '?' (a nil value)\n\n ---",
    			["type"] = "error",
    			["time"] = "2007/02/22 07:13:15",
    			["session"] = 130,
    			["counter"] = 1,


    It makes sense I suppose. :)

    anyway. Its extremely minor considering everything else is working great. Thanks again.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on ColaLight - Adds value to your tool tip (and ColaMachine)
    Thanks Murazorz. The size command works great.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT Custom Events.
    Number 19?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.