• 0

    posted a message on UnitActionBars
    I'm having another, more serious, issue now with r28857. When creating a new action set I receive a spamming of lines similar to the following in my chatbox:
    Unable to register frame : aUFgroupgroup5UnitButton1 (no unit) in group : partyraid
    Unable to register frame : ArcHUDFramePlayerNamePlate (player) in group : player


    All the lines dealing with aUF have "partyraid" at the end. The group numbers vary 1 through 8. I am using ArcHUD, but disabling it doesn't help (although the error lines about ArcHUD disappear). An action set will work fine until I log out or reload the ui. After that, all I get is the red close button, without any action buttons, in the middle of the screen (instead of centered on my cursor, as it should be) when I try to activate the set. New sets created after logging in/reloading ui work as expected until I log out/reload ui again. I have cleared the savedvars twice, but the issue still crops up immediately.

    I have attached my UnitActionBars.lua savedvars file. This was copied while the game was still running. Action sets "Heal" and "Test" do not work. Action set "Test2" worked at the time that I copied the file.

    Any ideas?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnitActionBars
    Quote from Zuno »
    I encountered this issue tonight while trying to enable support for oRA2. I checked in another update that fixed the issue for me in this scenario. If you were still having the problem after the last update I did, try the latest version.


    This has been fixed for me -- I believe by one of yesterday's commits.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnitActionBars
    Quote from Zuno »
    Just in case, and for my own curiosity :), Are you using any unit frame add-ons or the standard Blizzard unit frames? Or both?


    That would have been smart of me to mention. I'm using 100% agUF, acutally.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnitActionBars
    I'm currently experiencing an issue as of SVN rev 27848 where the AddOn is not binding my chosen activator upon login. I'm using this as a (most excellent) replacement for the venerable BeneCast. So I have the "Heal" action set to show when I use the MiddleButton on a unit frame. The problem is, I have to go into the AddOn's configuration and middle click on the "Set Activator" button every time I log in. Mind you, the interface shows that "MiddleButton" is the activator even though it doesn't work after logging. I even checked the saved variables, and it is indeed correctly saving my choice of activator.

    Wonderful AddOn, I might add!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer Instances
    Back to the topic: Splitting Cartographer Instances from the main Addon.

    I feel that the instances should be split into a separate addon because some people (as myself) likely prefer to use another addon, like Atlas, to view instance maps. Keeping instances as a core module seems like bulk.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.