• 0

    posted a message on Omen2
    On RoS my frames went from 20 to 1 per 3 sec... without Omen I'm fine again^^
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on WitchHunt 3.0 for 2.4
    Wow... Serennia, seriously, you should be more grateful towards Addon Authors imo. People like Ammo do a fantastic job with their Addon development.

    If you don't like The new Witchhunt a) don't use it or b) ask nicely for improvement. Don't take shit for granted.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    IT'S THE GONE!

    P.S.: Thanks alot for your work :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    To be honest,
    [2008/03/31 13:12:23-2592-x3]: DrDamage-1.3.0\DrDamage.lua:1139: bad argument #1 to 'string_gsub' (string expected, got nil)
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):298: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):910: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903>

    is not fixed for me in the latest version
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Babble-class-2.2
    So just adding [DRUID]=[Druidin] to the lib fixes this problem?

    I guess not... can't be that easy, issit?
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    For some reason it's still not working for Trinity2:

    [2008/03/27 17:41:40-2557-x1]: DrDamage-1.2.3\DrDamage.lua:769: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil)
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):264: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):910: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Babble-class-2.2
    This is a quite serious problem for german users:

    Blizzard decided to add the female suffix to classnames. So a female Warlock is now called "Hexenmeisterin", while a male one is still called "Hexenmeister".

    The result is: female chars are not tracked in Addons like Omen, Aloft doesn't work for them and so on. I hope there is an easy sollution to this (even tho I doubt that -.-")
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    Works perfectly. Many thanks to all of you. You made my WoW experience even more

    quite pleasurable
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    Thanks Phanx...

    I still can't open my bags, tho :(

    [2008/03/20 15:49:14-2502-x1]: Bagscale\BagScale.lua:11: attempt to index upvalue 'f' (a nil value)
    Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:527: in function `updateContainerFrameAnchors':
    Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:474: in function `ContainerFrame_GenerateFrame':
    Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:67: in function `ToggleBag':
    Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:85: in function `ToggleBackpack':
    <string>:"TOGGLEBACKPACK":1: in function <[string "TOGGLEBACKPACK"]:1>
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    I can't open my Bags anymore O_o

    [2008/03/19 16:52:06-2500-x1]: Bagscale\BagScale.lua:11: attempt to index global 'self' (a nil value)
    Bagscale\BagScale.lua:13: in function <Interface\AddOns\Bagscale\BagScale.lua:1>
    Bagscale\BagScale.lua:27: in function <Interface\AddOns\Bagscale\BagScale.lua:23>
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    Yay, it works! Thanks alot :)

    Now go, add a '/bagscale' chat command to it and release it for other people, too :-D
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    Cool Phanx, that almost works!!!

    When I press f12 it sets my Backpack to 'newscale'.

    But if I open f11 afterwards, it scales f11 to 'newScale' but f12 goes back to 100% :o

    If I open f10 afterwards it also sets f11 back to 100% and applies 'newScale' to f10... and so on.

    If you have an idea how to fix this it would be perfect <3
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    ok... it works, if I run the script while my Bags are open, but when I close them and open them again they are back to 100%

    Do we maybe need some "OnShow"-function here?
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Bag Addon
    Hmm, yeah. I am stuck in the loadingscreen with your version, Phanx
    Posted in: Addon Ideas
  • To post a comment, please or register a new account.