• 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    Quote from specific
    I don't know what GEM is, so no, I don't use it :) I don't have any other mods that modify text or the chat frame, I guess I could try disabling everything else, although I note the above poster has already tried this. All other combination of chatlinks work fine, it's just chatter -> prat.

    EDIT-Just tested with only prat running, no other addons. Same behavior. Isn't that code that's prepended to the item name, the item ID?


    I just have been testing a few theories and it has something to do with parsing links for BLUE quality items. They problem only occurs with links to blue items so far.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    Quote from sylvanaar
    Are you using GEM?

    Have you tried it with only prat running?


    I am having the same problem they are, as I mention above, and the problem still occurs when only running Prat and ACP (Addon Control Panel).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    Quote from specific
    Here you go, it just looks like something's wrong with the parsing code.


    This happens to me as well, often, and with what feels like random items.

    I have turned off all other mods besides Prat and AddonControl Panel, and still get this.

    The only module change, from the basic install, is I turned off timestamps.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.