• 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Updated Omen today.
    Since one of my alts is a hunter, I use it to see when my pet will lose aggro. After the update I don't see anything at all in Omen, no threat or no bars. Maybe it is something new in Omen that I still have to figure out, I don't know. So far I didn't get any bugs with Omen either...
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Benea »

    Updated today. Errors galore with cowtip version 49090.9, pitbull frames seem fine. Reverted to older cowtip. Logged back on and Blizzard's base frames are now showing and pitbull frames (pitbull version 49088.12) nowhere to be seen. Reverted to older pitbull version. Seems to be working now.

    I'll update again after new revisions go up.

    (P.S. Always, always back up your stuff.)

    I always have backups so it isn't a problem to reinstall the older version of Pitbull. But it is just annoying when you update that you can't see a thing anymore.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    I have updated Pitbull, deleted it and do a fresh install, deleting my saved variables 8 times... I can't see any frame at all.... And when I click myself some vague blue square comes up but nothing to see in the square...

    Any idea what might be wrong?
    Here are a the bug things that I get

    Message: ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua line 2233:
    attempt to index local 'addon' (a string value)
    Debug:
    [C]: ?
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2233:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2229
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2435:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2423
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2581:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2576


    Message: ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua line 1743:
    Problem embedding method "PitBull" from library "LibRockComm-1.0". Expected "function", got "nil".
    Debug:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2345:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2323
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2387:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2385
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2460:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2423
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2581:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2576
    [C]: LoadAddOn()
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:26:
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:24
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:129: Load()
    Prat\Prat.lua:829:
    Prat\Prat.lua:818
    [C]: pcall()
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:24:
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:23
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:999: ManualEnable()
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:927:
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:920
    [C]: ?
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:262: TriggerEvent()
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:958:
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:951


    Message: ..\AddOns\PitBull_PowerBar\PowerBar.lua line 56:
    attempt to index field 'colorConstants' (a nil value)
    Debug:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2313:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2229
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2435:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2423
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2581:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2576
    [C]: ?
    PitBull\PitBull.lua:1343:
    PitBull\PitBull.lua:1319
    PitBull\PitBull.lua:1428:
    PitBull\PitBull.lua:1354
    [C]: ?
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2343:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2323
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2387:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2385
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2460:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2423
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2581:
    ...face\AddOns\PitBull\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2576
    [C]: LoadAddOn()
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:26:
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:24
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:129: Load()
    Prat\Prat.lua:829:
    Prat\Prat.lua:818
    [C]: pcall()
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:24:
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:23
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:999: ManualEnable()
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:927:
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:920
    [C]: ?
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:262: TriggerEvent()
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:958:
    ...ddOns\ArenaMaster\Libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:951

    Message: ..\AddOns\PitBull_PowerBar\PowerBar.lua line 266:
    attempt to index field '?' (a nil value)
    Debug:
    ...libs\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:400: CallMethodOnAllModules()
    PitBull\PitBull.lua:3610: _PopulateUnitFrame()
    PitBull\PitBull.lua:3724:
    PitBull\PitBull.lua:3711
    [C]: ?
    ...s\PitBull\libs\LibRockTimer-1.0\LibRockTimer-1.0.lua:289:
    ...s\PitBull\libs\LibRockTimer-1.0\LibRockTimer-1.0.lua:227


    Message: ..\AddOns\PitBull\PitBull.lua line 3451:
    attempt to index field 'colorConstants' (a nil value)
    Debug:
    ...s\PitBull\libs\LibRockTimer-1.0\LibRockTimer-1.0.lua:291:
    ...s\PitBull\libs\LibRockTimer-1.0\LibRockTimer-1.0.lua:227


    Message: ..\AddOns\PitBull_Aura\Aura.lua line 822:
    table index is nil
    Debug:
    ...s\PitBull\libs\LibRockEvent-1.0\LibRockEvent-1.0.lua:390:
    ...s\PitBull\libs\LibRockEvent-1.0\LibRockEvent-1.0.lua:363
    [C]: ?
    ...s\PitBull\libs\LibRockTimer-1.0\LibRockTimer-1.0.lua:296:
    ...s\PitBull\libs\LibRockTimer-1.0\LibRockTimer-1.0.lua:227


    This all looks like chinese to me, maybe someone here can help me?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on 2 errors with latest Fubar
    After 17 or so redownloads, it's finally working, thanks for your time :-)
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on 2 errors with latest Fubar
    After redownloading I get 8 new errors like this:
    Date: 2007-07-15 22:22:10
    ID: 30
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\FuBar\FuBar-Locale-enUS.lua line 1:
    attempt to call global 'AceLibrary' (a nil value)
    Debug:
    [C]: AceLibrary()
    FuBar\FuBar-Locale-enUS.lua:1: in main chunk
    AddOns:
    FuBar
    Swatter, v4.0.1


    Date: 2007-07-15 22:22:10
    ID: 37
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\FuBar\FuBar_Panel.lua line 3:
    attempt to call global 'AceLibrary' (a nil value)
    Debug:
    [C]: AceLibrary()
    FuBar\FuBar_Panel.lua:3: in main chunk
    AddOns:
    FuBar, v33424
    Swatter, v4.0.1


    They are all language based or panel.lua based....
    I keep downloading (fresh download, it gets deleted from HD first) with WoWAceUpdater 1.9.42.494...
    How many times do I have to keep downloading this before it will actually work....
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on 2 errors with latest Fubar
    Hi,

    I updated my Fubar this morning (yes was still using an older version) and I started to get a whole load of errors, so I decided to delete all my addons, start with a clean WTF folder and build my UI again.

    I'm installing addon per addon to see if I get any errors and these are the ones that showed up for Fubar:

    Date: 2007-07-15 21:44:50
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\FuBar\FuBar_Panel.lua line 4:
    Cannot find a library instance of Jostle-2.0.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: error()
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:470: AceLibrary()
    FuBar\FuBar_Panel.lua:4: in main chunk
    AddOns:
    CSAddOnOrganizer
    FuBar, v33424
    Ace2
    Swatter, v4.0.1


    Date: 2007-07-15 21:44:50
    ID: 2
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\FuBar\FuBar.lua line 9:
    Cannot find a library instance of Dewdrop-2.0.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: error()
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:470: AceLibrary()
    FuBar\FuBar.lua:9: in main chunk
    AddOns:
    CSAddOnOrganizer
    FuBar, v33424
    Ace2
    Swatter, v4.0.1



    Any idea what this means and how it can be solved? Fubar isn't showing up at all...

    Greetings
    Atheos
    Posted in: FuBar AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.