• 0

    posted a message on The New Curse Client
    Never mind it's working again.

    I manually scrubbed all references to curse from the registry after an uninstall. The next install started working again.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on The New Curse Client
    My PC crashed while downloading a client update. Now the client just crashes, event log says

    Faulting application CurseClient.exe, version 0.0.0.0, time stamp 0x49a5db59, faulting module CurseClient.exe, version 0.0.0.0, time stamp 0x49a5db59, exception code 0xc0000417, fault offset 0x00223ddd, process id 0x135c, application start time 0x01c99938ee0f1db1.

    No amount of uninstalling and reinstalling of any version I can find seems to make any difference.

    Anyone any ideas?
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Grid
    Quote from Pastamancer
    That'll be fixed in the next release. You'll have to add "Arcane Blast" by name and then just not assign it to any indicators. That will prevent it from triggering the magic debuff status.


    Cool, thanks
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid
    I have a corner indicator to show magic: debuffs for dispelling purposes. Is there a way to exclude certain debuffs from the list that cause this indicator to show up?

    "Arcane Blast" for example, the mages get annoyed when I accidentally dispel it :(
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Fubar error
    I had a similar problem. Disabling FuBar TopScore fixed it for me.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Hi

    I've been trying out this addon for a week or so, and find it to be really useful. I've mostly been using it in parties as my priest isn't high enough level for raiding yet. Its already much better than ct_raidassist emergency monitor that I used previously.

    Having said that I have been having trouble with the pet support, they are just not showing up. Also the green healing 'H' is not showing up either. While redoing my addons due to the 1.12 patch I noticed that the reason these features where not working was that I am using Nymbia's Perl Unitframes http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-1381-1-nymbias-perl-unitframes.html

    The pet support and  healing 'H' seems to work fine with the standard Blizzard unitframes, as well as with other perl based unitframes X-Perl and Perl-Classic. Also it works fine with ag_UnitFrames. I guess I'll have to change my unit frames as I am finding this add on too good to live without.

    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.