• 0

    posted a message on Problems with Prat/Omen/Recount..
    Quote from Psydos »

    67963 by arrowmaster 03 April 2008, 17:47:03 -0700 (7 hours ago) CooldownCount:
    -revert commit 67828 by hshh that tried and miserablely failed at switching to LibSharedMedia-3.0
    -if you can't even remotely do it right don't attempt it at all


    This should fix the problems, no need for LSM-3.0 to have it in your Interface Folder.


    Yup, no more errors.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Problems with Prat/Omen/Recount..
    Quote from BattleFreak »

    I'm having the same issues and I believe I found the mod thats it causing it.
    I tested this by turning off all my mods and turning them one by one till I found it.

    It seems for some strange reason CooldownCount is causing these problems. I noticed that the OP has the same mod and the same error. I believe if you turn CDC off and relog you'll will find these mods working.

    Edit: I down graded it to 67210 works now. Please fix what ever is wrong with CdC I love that mod. :)


    I have exactly the same problem. Disabling CooldownCount fixed everything.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on TextSpy
    Awesome addon! I've been looking for something like that for a while, but none were flexible enough.
    I do have one suggestion though. Do you think it would be possible to add multiple sounds to a single trigger? For example, I would assign 5 different sounds to the "Your (.*) crits" trigger, and it would randomly select one of the 5 sounds assigned to it.

    Thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    Hey,
    I was wondering if it was possible to add gold earned (solo,party and raid) to the XLoot monitor. That's the only feature missing before removing Loot info from my chat windows =]

    Thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Hehe, alright, I removed the .svn folder inside the addons that had the "Subversion working copy" message, and it fixed the problem ;p
    Thanks again!
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Hey,
    Awesome update tool!
    I just have one question, I get these messages when trying to update my addons:

    WitchHunt - Skipping WitchHunt. It appears to be a Subversion working copy.

    I also get this for Sprocket, HostelBar, BugSack, etc...
    What does it mean?

    Thanks!
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on FuBar_GuildFu
    Quote from Plasma »

    I tried disabling and re-enabling the plugin, but I'm still getting Updating...
    Here's the error I get:

    [2006/09/19 14:38:33-201]: <unknown>:
    <in C code>: in function `sort'
    FuBar_GuildFu\FuBar_GuildFu.lua:200: in function `OnDataUpdate'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:157: in function `UpdateData'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:144: in function `Update'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:278: in function `Show'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:835: in function <...Ons\BigWigs\Libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:833>
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:853: in function `OnEmbedEnable'
    AceDB\AceDB-2.0.lua:988: in function `ToggleActive'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:256: in function `?'
    Dewdrop\Dewdrop-2.0.lua:466: in function <...ce\AddOns\ag_UnitFrames\libs\Dewdrop\Dewdrop-2.0.lua:421>


    FuBar_GuildFu is working fine now... I just had to switch to an alt and create another profile. I then used that new profile (with the working GuildFu) on my main char and it works.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_GuildFu
    I tried disabling and re-enabling the plugin, but I'm still getting Updating...
    Here's the error I get:

    [2006/09/19 14:38:33-201]: <unknown>:
    <in C code>: in function `sort'
    FuBar_GuildFu\FuBar_GuildFu.lua:200: in function `OnDataUpdate'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:157: in function `UpdateData'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:144: in function `Update'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:278: in function `Show'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:835: in function <...Ons\BigWigs\Libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:833>
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:853: in function `OnEmbedEnable'
    AceDB\AceDB-2.0.lua:988: in function `ToggleActive'
    FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:256: in function `?'
    Dewdrop\Dewdrop-2.0.lua:466: in function <...ce\AddOns\ag_UnitFrames\libs\Dewdrop\Dewdrop-2.0.lua:421>
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_GuildFu
    Im using the latest version, and for some reasons, GuildFu always shows as "Updating..." in FuBar instead of displaying guildies online.
    I tried reinstalling, deleting the .lua in SavedVariables, nothing works. Any ideas how to fix that bug?
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    First of all, thank you! These are the best unitframes I've used so far!

    Second, there seems to be some conflict between aguf and IceHUD. When both mods are enabled, my target frame doesn't seem to update properly when switching targets. When IceHUD is disabled, agUF works perfectly again. I hope you guys will be able to find a fix for this.

    Sorry if that bug was already reported.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.