• 0

    posted a message on ClearFont and ClearFont2 - Official thread
    I've been having this problem, I totally Love Clearfont but me and my guildies all type in chinese which i can't type or read with Clearfont on. Do i have to wait for Clearfont2 translations for ZHcn client then I would be able to Read/type Chinese fonts with clearfont on? Or is there another solution? :) The way I'm currently reading/typing Chinese is with a font file that i just have in my main wow folder that allows me, the rest i have no idea.(I'm also using enUS Version of WoW , Playing on a US Server)
    I also have this screenshot from my guild looks like Clearfont but I'm not sure

    http://wowbleach.getbbs.com/Upload/20070915/633254401264531250.jpg
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClearFont and ClearFont2 - Official thread
    Quote from Phanx »

    Well, I assume if you want to see Chinese characters in WoW, you probably use Chinese characters outside of WoW too, so you probably have some idea of which fonts you normally use. :P


    Yeah but Apprently if i enable Clearfont2.. i cant see the Chinese characters.... if i disable it i can so im not sure wats the problem. yes its TrueType Format
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid
    Quote from LeoLeal »

    Hello,

    I'd like to know how was the Freezing Problem Solved... I've read the Thread through all the pages looking for It and from page 62 to page 63 I've seen people discussing It but I never saw a solution for this.

    My Wife's computer is Running WOW with Grid, and when we get a disconnect or something similar, when she Logs back in, if she's near the Raid, Grid Freezes the computer and sometimes we even have to push Reset Button.

    She tried using NO Addons... just Grid and Clique and the Freeze Stills happens EVERYTIME she logs on inside a raid with many people from It nearby.

    The problem happens both Out of combat and InCombat. Combat State doesnt affect It. When she's away from the group or dead (in Ghost Form), Grid Loads just fine.

    Anybody found a solid solution? Is It beign looked At?

    Thanks in Advance,
    LeoLeal@Eredar

    Same any Solution?
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    man i dont know is it just me but yeah. it still isnt working but ill check up on the new one that you just put up
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    now its dying on the normal party bar T_T
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ClearFont and ClearFont2 - Official thread
    just wondering is there a font file that allows me to see chinese on a english client while using Clearfont
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    same :(
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    Cheers mate it works!! wewt thnx!


    dam still isnt working
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    im having the same problem getting frustrating T_T macros arnt really working
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.