• 0

    posted a message on Parrot 1.0
    Nothing is working for me i have added your coded file and it shows nothing outgoing or inc
    i've copied file in Code but nothing appears
    i see only events like ( miss, dodge parry etccc)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Parrot 1.0
    Nothink is working for me i have added your coded file and it shows nothink outgoing or inc
    i see only events like ( miss, dodge parry etccc)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Quote from Adeligkrigar »

    Same here. I get the same error blazeinferno just posted. Bartender3 and TrinketMenu are not skinned, but AutoBar is.


    same here
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ElkBuffBars v2 (finally Ace3 version)
    i have a little issue i see the Blizzad buffs default
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ElkBuffBars v2 (finally Ace3 version)
    ho can move the frame? what's comand?^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    always this error :(

    when i pass mouse over one recipe (Huh) i have this error:

    "Interface\addons\nQuestLog\modules\Tooltips.lua:123:Quixote-1.0: Bad argument#2to'is questitem' (string expected, got nil)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    when i pass mouse over one recipe (???) i have this error:

    "Interface\addons\nQuestLog\modules\Tooltips.lua:123:Quixote-1.0: Bad argument#2to'is questitem' (string expected, got nil)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on OminousCastingBar timing - bug?
    Hi, great mod i want to know it's possible to hide mirror bar and how? thaks in advance^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    Quote from Gagorian »

    Quote from Aigor »

    i' ve a little issue with new version it compares this error:

    "Interface\Addons\DrDamage\DrDamage.lua:
    1926:<unnamed>:SetText(): Font not set"

    can u fix pls? thks^^



    Are you using some kind of custom font stuff? This error probably appeared due to fixing another custom font related issue, I can fix it but then it will break the other stuff so I'd like to know why it isn't working for you.



    very strange because i use one font that i've found in a package clear font2 (Lido font ) and that problem it compares after your last version, and before i've used same font and i hadn't have problems
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    i' ve a little issue with new version it compares this error:

    "Interface\Addons\DrDamage\DrDamage.lua:
    1926:<unnamed>:SetText(): Font not set"

    can u fix pls? thks^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArcHUD 2.2 (2007-06-11)
    hi i've download last version and compares this error:

    "Interface\Addons\Archud2\Rings\Casting.lua:85: AceHook-2.1:
    Could not find the method or Script "StartTimer! yo are trying to hook."

    can u fix? thks^^

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bonuses
    Quote from Aigor »

    [quote=Aigor ]
    Hi great mod but i have little issu when i pass my mouse over some quest item or recipe ( i think) it compares this message

    "Interface\addons\bonuses\core.lua:306:usage:getiteminfo (itemid |"name"!"itemlink")"


    can u fix? thks^^


    any chance to fix this issue pls?^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Henrick »

    @Aigor - What fonts are you using with your UI? I believe one of them is adventure but cannot tell which other fonts you have there.

    it's include in Clearfont2 packs 2 ( it's called Lido)^^
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Bonuses
    Quote from Aigor »

    Hi great mod but i have little issu when i pass my mouse over some quest item or recipe ( i think) it compares this message

    "Interface\addons\bonuses\core.lua:306:usage:getiteminfo (itemid |"name"!"itemlink")"


    can u fix? thks^^


    always this error^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    My Ui

    Posted in: General Chat
  • To post a comment, please or register a new account.