• 0

    posted a message on MissRate error
    I just found this MissRate addon and I'm trying it, but for some reason whenever I get hit by landscape (I jump and I take fall damage) MissRate shows up an error:



    Using version 1.04 (got it by doing /missrate about)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Quote from Gahlok »

    I get this error whenever I try to save Target's Target and Target of Target's Target, by going to Frame > Others > Layout > Save Layout.



    Using r45121, will try to update right now just in case.


    Still having this issue :( It happens with Target's Target, after I get that error it doesn't let me save ToToT.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    I get this error whenever I try to save Target's Target and Target of Target's Target, by going to Frame > Others > Layout > Save Layout.



    Using r45121, will try to update right now just in case.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Quote from Gahlok »

    How can I show up the raid group number I am in in the player frame?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    How can I show up the raid group number I am in in the player frame?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    I'm not sure if this has been asked before, but does having SharedMedia increases the memory usage of the addon? Or it doesn't add up?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SmartyCat (was AceDruidBar)
    I wasn't having any issues until last night, the error started showing up every time I shifted in or out while raiding. I had to take it out.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    I had the locking issue last night, after updating several addons. At the end I only had Omen and Eavesdrop and had the client freeze. I'll try updating tonight and see if it fixed or what.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on EavesDrop 2.0 (a SCT style combat log)
    Quote from OttoDeFe »

    Update Omen - Antiarc fixed an infinite loop earlier...


    Last night I had the most recent available version in wowace, unless it got fixed today. Still, I'll try downloading a new copy as soon as I arrive home and try it out.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EavesDrop 2.0 (a SCT style combat log)
    My game started to freeze after I updated like 10 addons, among them was Eavesdrop. After disabling all and only leaving Omen and Eavesdrop up, the game froze, so I'm guessing one of the two is having the issue.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    I'm not sure if this has been reported before (sorry!). Lately all the recent versions of simpleMinimap are having this problem, for some reason the map shows up somewhere else.



    The first picture was taken with an old version (one I'm sticking to since it doesn't have the problem). This version is 20003-6. The second picture was taken with any latest version of sMm. I tried resetting and scaling it down, but as soon as I scale it down the map starts moving and ends up somewhere like in the second picture.

    If there are problems with the image linked, here's a mirror:

    http://thumbq.com/store/65129-untitled_1.jpg
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleChatMods question
    Is this a bug? I just tried doing /who without SimpleChatMods and it wasn't showing up as it shows in the next screenshot (the screenshot was taken with SimpleChatMods on):

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer
    Is it only me or the PVP things in Nagrand aren't showing up? (as if you weren't in the zone).
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Fishing Ace! Discussion
    I trashed the file that saves FishingAce info (FishingAce.lua) and tried again, got no error comming out, at least for now.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Fishing Ace! Discussion
    Quote from Blackbird »

    FishingAce-r34570
    'Error line: 110: Attempt to index a field: metro '




    I'm getting a similar error (r34689).

    Interface\AddOns\FishingAce.lua:101:attempt to index global 'metro' (a nil value)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.