• 0

    posted a message on Shadowed Unit Frames [official]
    Quote from Shadowed
    That's the point of anchoring them to each other. You cannot change the position if you anchor it.

    All right, since anchoring one to the other is a permanent "bottom" setting, I have one more question: When anchoring buffs or debuffs to the "top" of the frame, rows expand down into the frame. Can this behavior be changed so that the rows expand up, away from the frame?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Shadowed Unit Frames [official]
    I'm encountering a problem with Aura setup. According to the tooltips, selecting the option to anchor buffs to debuffs (and vice versa) then allows you to use the Position dropdown to choose how it will be anchored. When selecting "anchor to buffs/debuffs," the Position dropdown is grayed out and the anchored set always seems to be positioned below the other.

    Trying to set up my target frame to put buffs below and on the left with debuffs below and on the right in separate groups, and it looks like this is how to do it.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    Quote from andreasg »

    Sure you've enabled the pvp icon module?

    Haha...okay, that wasn't enabled. I feel a bit sheepish.

    One error I get every now and then is one of the party pet bars suddenly extending itself across the entire screen. The problem fixes itself (if the pet is despawned somehow), but I've tried many different settings to try and fix it on my own to no avail. It's uncommon enough that it's not a big deal, but it's still an issue.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    I'm having trouble getting the status icon (PVP) to show up on any of my frames. I know I'm flagged for PVP, and I can select a player flagged for PVP, and I won't see the Horde or Alliance icon. I use the default ABF layout for all frames. I've tried reloading the UI, and that doesn't work either. I did a search for "status icon" up to 120 days old and got nothing.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Quote from Ellipsis »

    You can do [Target:HostilityColor#mouseovertarget]

    Oh, very nice. Didn't know mouseovertarget was a variable.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    After several minutes of trying to figure it out, I'm trying to get the mouseover's target to show in its hostility color. For instance, if I'm mousing over Goofy, who's targeting a Clefthoof, I want it to show "Clefthoof" in yellow without having to actually target Goofy.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Yeah, I don't think Imp. Righteous Fury is accounted for correctly. I passed my Paladin tank up in threat in Slab today and hit the 130% threshold and stayed there for most of the fight. The boss never even looked at me.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on MainAssist Ques: CTRA compatibility?
    Does MainAssist pull the MT and OT/Assist targets from CTRA broadcasts? It's the only reason I use CTRA ATM and I'd love to get rid of it, as it's one of my last non-Ace2 mods.

    Sorry if this has been covered in the past, but a search didn't bring up a definitive answer and the MainAssist wiki is empty.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Fixing the Raid Lockup Problem!
    I have this problem. It's pretty much guaranteed if I get D/C'd during a raid and log back in, it'll freeze to the point where I can't do anything.

    I use ag_UF and CTRA, but use CTRA solely for tank targets (such a waste). ag_UF is my raid display.

    Radeon X1950PRO AGP 512
    P4 3.0 GHz
    1 GB system RAM
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames bug - "default" target frame
    I and a friend of mine have this problem as well. It only happens when zoning while a target is selected.

    For instance, I'm standing outside Kara, minding my business. I target the mage to open trade, get my water, and I'm on my way into the door. I still have the little mage targeted while I zone in. The UI loads when I'm inside, and the default target frame is there, frozen. Health doesn't change, auras don't change...it's there, unclickable, and cannot be interacted with. A /rl will fix it.

    Haven't tried messing with other addons to try to fix it. Maybe it's CTRA, which we both use, but I don't have any other UF addons.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Quote from Dr. Woo »

    Any intended support for Buffalo or Buffalo2? Or maybe a similar buff addon?

    So...has this question been answered before? You answered the questions above and below mine. :P
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Any intended support for Buffalo or Buffalo2? Or maybe a similar buff addon?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    Grayhoof,

    Is there possibly a way to set up crits' font size independently of other text types? They're just way too small for my liking.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Quote from vidmaster »

    i've had this problem ever since 2.0 came out, and no bit of tinkering with the mods, deleteing luas, etc has been able to fix it. it's most noticable with one of the circled skins, a big black square appears around the hotbar buttons when you mouse over them. It only seems to happen with autobar though.

    Quote from Sheara »

    Quote from Firedancer »

    Now that I'm using a non-square cyCircled skin (much <3 for Hex90), I've noticed that after I click on an AutoBar button for the first time in a session, any subsequent mouseovers cause all of the buttons lose their mask (only while the mouse is over the button). They all look like big square icons with the cyC texture on top of them. If I go into the options and uncheck and recheck "high frame strata" it goes back to normal until I click a button again. This also happens with other non-square cyC textures (i guess the square ones make it less noticable). Any ideas on how to fix this? It's not gamebreaking, but it is ugly and annoying. :P


    I've had this problem as well. Not sure if it's a problem with CyCircled or Autobar, or maybe a conflict with both...?


    I too am having this problem, but with Bartender3. It doesn't affect one of my characters, but everyone else has this masking problem.

    Is there any kind of fix?

    EDIT: Not sure what did it, but I exited the game with a new character and updated to the latest version. There's nothing in the changelog that leads me to believe the author fixed the "problem," but after logging back in it's gone.

    Yay. :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Yata (not an official thread)
    Anyone else getting nothing but errors with Yata on Draenei shamans?

    Works fine on my Orc.

    EDIT: Okay, maybe I didn't read something right, but is this addon supposed to ONLY work for shamans with all four totems?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.