• 0

    posted a message on [Pitbull] What kind of bug could this be?
    I think this error is linked to this

    Date: 2007-09-09 20:37:43
    ID: 51
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\PitBull_CombatFader\CombatFader.lua line 121:
    attempt to perform arithmetic on field 'cfstop' (a nil value)
    Debug:
    Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:364:
    Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:341

    seems when ever this issue happens this error isn't far behind.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Got this error a few times

    Date: 2007-09-09 20:37:43
    ID: 51
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\PitBull_CombatFader\CombatFader.lua line 121:
    attempt to perform arithmetic on field 'cfstop' (a nil value)
    Debug:
    Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:364:
    Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:341
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ClassTimer - Official thread
    also when I right click on the icon I get

    Date: 2007-09-07 17:51:14
    ID: 53
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua line 1085:
    Dewdrop-2.0: args.BarSettings.args.General: "desc" cannot be a 0-length string
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: error()
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:133: error()
    ...erface\AddOns\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:2906: Register()
    ...\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:1085: OpenMenu()
    ...\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:953:
    ...\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua:951
    FuBar\FuBar.lua:1132:
    FuBar\FuBar.lua:1126
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClassTimer - Official thread
    new problem when I updated it..

    Date: 2007-09-07 17:49:10
    ID: 52
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\ClassTimer\ClassTimer.lua line 269:
    AceConsole-2.0: args.BarSettings.args.General: "desc" cannot be a 0-length string
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Pitbull] What kind of bug could this be?
    I've had this problem as well.. Generally when someone in joining my 5 man group or raid sometimes this happens. Gotta reload ui to fix it.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    I've been having this random problem either when people join my group or join my raid..
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.