• 0

    posted a message on TROJAN in advertisement for WoWAceUpdater
    Just got back from fixing a friends pc's which got infected by this. The instructions on the Symantec-page posted by Astaldo are what I used and it worked fine.

    Agreed on the point that WAU in it's current setup should stop. It happened once and as long as the ads remain it will happen again. I will remove the version I use at home; I'll either start using an alternative or use one of the "hacks" to disable the ads altogether.

    No objections against a paid-version or some form of subscription either.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Omen2
    Haven't read all pages so apologies if there's duplicates...

    1. Tank-mode seems to be missing.

    2. Omen doesn't want to stay hidden: I join a team it pops up, I enter an instance it pops up, I dismount, my pet spawns and it pops up, etc. I want it to stay hidden until I hit the button.

    Particularly the second issue is annoying me to no end.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on ClassTimer - Official thread
    I can not for the life of me get a bar for Consecration to show up. The spell is listed under "Misc" in the config-screen though.

    How do I get those other categories (like Racials, etc) to show up?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Postal (was GMail2): Updated
    Having the same disconnect-problem on my bank/AH mule. "Open all" on multiple pages _always_ disconnects me.

    Only a few addons enables on the mule; Postal, Fence and some FuBar stuff.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Indeed it is :) Great work.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Same problem here. Zoning makes player, target, target of target, etc disappear. Reloadui fixes it.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    Quote from LordRhys »

    Quote from Anahka »


    There's a problem with EQCompare and the latest version of AtlasLoot. According to AtlasLoot's dev it's an issue with EQCompare's code.

    See http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=5541 for more info (in the comments). I can post the exact error later if needed.


    There's noone to see the problem, Eompare is no longer being updated so if the problem is in EQCompare's code you will have to fix it or convince someone to start maintaining it, or you can switch to TK or use blizzards UI method.



    Ah thanks, didn't realize nobody is maintaining it anymore. I'll find a replacement.

    Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.

    There's a problem with EQCompare and the latest version of AtlasLoot. According to AtlasLoot's dev it's an issue with EQCompare's code.

    See http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=5541 for more info (in the comments). I can post the exact error later if needed.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions

    Noticed this last night: when I exit the Inn in Honor Hold the Omen-window pops up every time. I had it hidden by clicking the FuBar button. Not sure if it's specific to HH.

    Also a way to hide the version numbers at the bottom of the screen would be nice.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Haven't read all pages so maybe this has been suggested before...

    Maybe it would be wise to default the "heavy" stuff like portraits, castbars, etc to OFF in the raid window.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on XRaidStatus
    Getting the same problem. Latest XRS, no other addons enabled and XRS keeps reporting none of the buffs are done while people certainly have them.
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.