• 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Hey people, i got a small problem.

    Whenever i mouseover my party frames (only party frames, player/target etc is fine) the tooltip doesnt show up. Any idea what might cause this ?

    Thanks in advance.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Quote from Rani_Klasky
    If you want a step by step of what this is doing let me know and I'll pm you it :)


    First off, thanks! :D

    And yes an explanation would be nice. :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Hello everyone.

    I have a small request.

    This is my current guild line:
    [(if Guild and Guild = 'player':Guild then Green end) Guild:Angle]

    How do i make it Cyan for people outside my guild ? But my guild should still show as Green.

    Thanks in advance. :)

    Edit: oh and another thing i forgot, how do i make the name color depending on if its friendly/neutral/hostily ?

    edit2: And also, i would like the level to change color depending on difficulty. :D

    I don't thinks its very difficult if you know about DogTag, which i dont. :(

    Thanks again!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Babble-Spell error
    i got it working now, i just had to reinstall Babble-2.2

    thanks for your help anyway :)
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Babble-Spell error
    you want me to reinstall the whole ace2 folder ? cause i've done that and it still shows the same error message.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Babble-Spell error
    disabling stopthespam didnt work either :(

    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Parrot 1.0
    Hey ckknight, awesome addon, i have one request though.

    Is it possible to make the "power gain" show the mana you gain every 2 sec ? currently it only shows the mana i get from mana pots/thrill of the hunt (havent checked Mana Spring Totem/Blessing of Wisdom yet).

    Other than that, this is perfect. :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Babble-Spell error
    i appreciate your help, but unfortunately reinstalling ace2 didnt work :(
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Babble-Spell error
    Hi people.

    Everytime i log on i get this error.

    Date: 2007-09-24 19:16:46
    ID: 51
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...terface\AddOns\Babble-Spell-2.2\Babble-Spell-2.2.lua line 17:
    Babble-Spell-2.2 requires AceLocale-2.2
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: error()
    ...terface\AddOns\Babble-Spell-2.2\Babble-Spell-2.2.lua:17: in main chunk
    [C]: LoadAddOn()
    ...e\AddOns\!StopTheSpam\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:417:
    ...e\AddOns\!StopTheSpam\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:404
    ...e\AddOns\!StopTheSpam\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:475: HasInstance()
    ...AddOns\Waterfall-1.0\Waterfall-1.0\Waterfall-1.0.lua:27: in main chunk


    Anyone knows how to fix this ?

    any help is appreciated, thanks. :)
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Problem with icons on FuBar, wrong position.
    no one have any idea what causes this problem ? :(
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Problem with icons on FuBar, wrong position.
    Hello everyone.

    I have a small problem with my Fubar, everytime i relog, all the icons i have positioned to the left on the bar, moves to the right side of the bar. I cant see the icons unless i reduce the width of the bar, as you can see here:

    http://img258.imageshack.us/img258/4127/fubaryh1.jpg

    i can get the icons back on place if i drag them, but i really dont want to do that everytime i relog. So does anyone know how to fix this problem ? Any help is appreciated

    Regards Dixen
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from FlareCDE »

    Isn't there an option to change it's color? Did you check to see if there's an alpha bar in the picker for that option?


    You can change the color yes, but not the alpha.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Hi, i got a quick question.

    Is it possible to make the health/power bar background transparent ? if yes, how ? if not, is it gonna be implemented ?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on XRaidStatus
    Hi, i've installed that latest version, and it says in the character login screen that its Incompatible, any idea why ? :(
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Hi, im getting an error with the new patch, it happens whenever i trigger a cooldown on the actionbars:

    "Interface\FrameXML\Cooldown.lua:4: attempt to call method 'SetCooldown' (a nil value)"

    anyone know how to fix it ? :(
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.