• 0

    posted a message on Quartz: Modular Casting Bar
    Quote from Chrane »

    Got this error today when using Taxiservices:

    [2008/04/19 12:02:57-1089-x1]: Quartz-0.1.0.62943\Flight\Flight.lua:46: attempt to index field 'locText' (a nil value)
    (tail call): ?:
    InFlight\InFlight.lua:149: in function `TakeTaxiNode'
    <string>:"*:OnClick":1: in function <[string "*:OnClick"]:1>

    ---


    any fix to this?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Quartz: Modular Casting Bar
    Got this error today when using Taxiservices:

    [2008/04/19 12:02:57-1089-x1]: Quartz-0.1.0.62943\Flight\Flight.lua:46: attempt to index field 'locText' (a nil value)
    (tail call): ?:
    InFlight\InFlight.lua:149: in function `TakeTaxiNode'
    <string>:"*:OnClick":1: in function <[string "*:OnClick"]:1>

    ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Threat-2.0 Error
    Thanks for the quick reply :)
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Threat-2.0 Error
    I coulnd't find anywhere to put in errors for Threat-2.0 I'm no coder and don't understand the error but it seems important.
    Anyways here it is:

    [2008/04/18 20:46:18-1086-x58]: Threat-2.0\Threat-2.0.lua:137: bad argument #4 to 'format' (number expected, got no value)
    Threat-2.0\Threat-2.0.lua:137: in function <...nterface\AddOns\Threat-2.0\Threat-2.0\Threat-2.0.lua:133>
    Threat-2.0\Threat-2.0.lua:382: in function `func'
    Threat-2.0\Threat-2.0\ThreatUtils.lua:200: in function `?'
    CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:146: in function <...edia-3.0\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:146>
    <string>:"safecall Dispatcher[4]":4: in function <[string "safecall Dispatcher[4]"]:4>
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[4]":13: in function `?'
    CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:91: in function `Fire'
    AceComm-3.0\AceComm-3.0.lua:246: in function <Interface\AddOns\Ace3\AceComm-3.0\AceComm-3.0.lua:235>

    ---
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on ZOMGBuffs Official Thread
    Got this error:

    ZOMGBuffs_BuffTehRaid\ZOMGBuffs_BuffTehRaid.lua:1995: Usage: UnitIsUnit("unit", "otherUnit")
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    getting this error:

    to index field '?' (a nil value)
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-56171 (Ace2):267: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-56171 (Ace2):914: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:907>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs
    I'm not sure wether it's the right place to put this, but i'm getting the following error:

    BigWigs_TabletBars\TabletBars.lua:84: attempt to index field '?' (a nil value)
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Performace problems possibly from grid?
    Recently switched from sRaidframes to Grid, but I'm also having one huge problem with Grid. Everytime someone leaves/joins a raid group or just switch to anther group, i tend up lagging/freezing for 1-2 seconds for each character. This also happening when zoning.

    I've tried to disable various add-ins for Grid but nothing have helped.

    Anyone else having this anoying problem?
    Posted in: Grid & Grid2
  • To post a comment, please or register a new account.