• 0

    posted a message on FuBar - TransporterFu (WoW 2.1 compatible)
    Have been away from Wow for a while and just made a clean install. Downloaded the 80378-version of this addon along with Fubar 65601 but TransporterFU doesn't even show up. It's in the addon list when I load the game, but when I enter, it doesn't appear.

    Anyone know why this is?

    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar - TransporterFu (WoW 2.1 compatible)
    Think I found the problem. CrayonLib was somehow missing from the latest version of TransporterFU but after downloading it, the addon is working again. :)
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar - TransporterFu (WoW 2.1 compatible)
    This is the error i get:

    Date: 2008-03-06 00:25:26
    ID: 52
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...s\Decursive\libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua line 544:
      AceDB-2.0: Cannot call "ToggleActive" before "RegisterDB" has been called and before "ADDON_LOADED" has been fired.
    Debug:
      ...grapher\libs\LibRockConfig-1.0\LibRockConfig-1.0.lua:1745:
       ...grapher\libs\LibRockConfig-1.0\LibRockConfig-1.0.lua:1657
      ...grapher\libs\LibRockConfig-1.0\LibRockConfig-1.0.lua:1988:
       ...grapher\libs\LibRockConfig-1.0\LibRockConfig-1.0.lua:1976
    AddOns:
     Auditor2, v3.0.3
     Cartographer, vr56068
     CowTip, v2.0r53405
     Decursive, v2.1.0b2
     FuBarAuditorFu, v3.0.3
     FuBarExperienceFu, v1.1 $Revision: 55081 $
     FuBarLocationFu, v2.0
     FuBarPerformanceFu, v2.0
     FuBarTransporterFu, v2.0.$Rev: 38124 $
     FuBar, v50710
     GuildEventManager2
     CEnemyCastBar
     CECBDebuffs
     CECBPvPModule
     Omen, v2.1r61751
     Quartz, v0.1.0
     Recount, v$Revision: 54446 $
     simpleMinimap, v20100-6
     Swatter, v5.0.PRE.2739
     DBMAPI
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar - TransporterFu (WoW 2.1 compatible)
    For some reason TransporterFU stopped working for me today. Yesterday I installed Deadly Boss Mod and it's the only addon I've installed recently (that is in the past week during which TransporterFu has worked flawlessly). Is there a conflict between the two I'm not aware of.

    I've tried deleting references to TransporterFu in my WTF and Interface folders but I can't get it to work. It shows up in my bar, but none of the destinations are there and I cannot disable it ingame via the Rock(?) menu. When I try it just gives me a lua error which persists even after multiple tries. Hope someone has an idea what is causing this.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Fubar_LocationFu
    Quote from mpraska »

    OK I copied that file to the LIB folder in the FuBar_LocationFu folder but it didn't work so I did some digging, seems the addon calls that 2.0 version so I went and changed the call location in the .lua and changed the embeds file. Now it works perfect again! If anyone needs more detailed info I can post it - otherwise since I'm not an addon programmer I don't know how to post the changed info.


    I'd like that since my version didn't work after all.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Fubar_LocationFu
    Quote from mpraska »

    I am having this problem as well - It was doing it for a while now and it finally bugged me enough to check into it - I disabled all my mods and enabled them 1 by 1 till the problem repeated and this was the one that caused it. I love this mod and will keep an eye on this forum to see if the problem has been fixed, untill then I'll have to disable it....


    After reading this thread: http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=10685.0 I think I was able to fix it in two easy steps:

    1. Search for "Jostle" on you computer and delete all of the files and folders. In my case LocationFu and one other addon had embedded libraries that contained 2.0 version of Jostle.
    2. Download and install JostleLib 3.0 http://files.wowace.com/LibJostle-3.0/LibJostle-3.0.zip. I just put it in my addon folder and now everything seems to be in order.

    I've not yet tested it thorougly but i've loggind in and out a couple of times, and it seems to be working. :)
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Fubar_LocationFu
    Quote from Shumee »

    Yup, seams like 2.0 and 3.0 don't like to play together :)


    Then how do I fix it? I'm not a programmer so is it a question of un-checking a box (which I can manage) or of editing code (which I can't)? :)
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Fubar_LocationFu
    I have a smaller problem. When I use LocationFU (or RecZone which I used to use) part of the mini-map is obscurred by the bar. I'm usually able to get it right by de-selecting and the selecting LocationFU and/or moving the whole bar around but it's a little bit annoying. Any idea what's causing this?
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar 3.0
    Quote from Tue »

    I'm having a small problem with Fubar's auto-adjust. Even when I turn it on it doesn't "push" the map and buffs far enough away so the bar still covers some of it. Any idea how to fix this?


    Think I found out what was causing it. I was using RecZone and by de-selecting it I was able to get the mini-map back in the right place.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar 3.0
    I'm having a small problem with Fubar's auto-adjust. Even when I turn it on it doesn't "push" the map and buffs far enough away so the bar still covers some of it. Any idea how to fix this?
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar - TransporterFu (WoW 2.1 compatible)
    I love this addon but after 2.3 it isn't working anymore. I cleared my Interface, Cache and WTF folders and installed all my addons from scratch but TransporterFU doesn't show up. Is anyone else having this problem and/or know what's causing it?

    Strangely it worked before I changed to Fubar3 (still after 2.3) but a number of other addons didn't.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Kill/farming tracker?
    Quote from Roartindon »

    Assessment keeps track of kill lists, amongst other things - but it probably does a lot more than you probably need.


    Thanks, I'll take a look at that. I used to use Recap for damage monitoring but at some point it wasn't updated anymore so I pretty much gave up on damage meters as none of the others I found really suited me. But if your addon does that as well - as it seems - i can kill to birds with one stone. :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Kill/farming tracker?
    Hi

    Is there an addon that tracks the number of individual mobs you kill in a session - i.e. 34 Bloodsail Buccaneers, 81 Haunted Wraiths etc.?

    I'm planning on grinding Firewings in Terokkar to get myself to honored with the Scryers before I do any on the quests and just out of curiosity I'd like to keep track of how many of them I have to kill to get enough Signets.

    I've looked through the library but can't seem to find an addon that does this. Are there any?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Transporter_Fu Update
    Quote from StormFX »

    I've asked for this updated as well. Please? :)


    Prandur is working on it: http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4724#cmnt28727 so we'll just have to be patient. :)
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on HonorFu fixes for 2.0?
    Quote from Quokka »

    I noticed somthing strange while playing

    Natrezim (pvp): Honor / kills are fine
    Mad Mortem (pve): Honor / kills are fine

    but playing on

    Das Syndikat (rp-pvp): it will only show the honor gained with the last kill / bonus honor. the kill/death will show 1-0 or 0-1 but never more. I can't explain this.

    Could it be because of the bg.pool, Both Mad Mortem & Natrezim are in the same. Das Syndikat is on a nother bg-pool


    I have a similar problem with the lastest version (24456).


    It updates my wins/losses in the battlegrounds correctly but it doesn't list any kills/deaths. Also, the honour gain is way off. I jumped from 20 after a WSG and AB to just 3 when I entered AV. By comparison, Blizzard's estimate was about 300 honour.
    Posted in: FuBar AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.