• 0

    posted a message on PitBull 4.0
    Searched the thread, but it proved rather fruitless. Forgive me if it's been asked before.

    I'm getting an issue where nearly every week, with constantly updated versions, sometimes my raid frames don't show up. They'll disappear at nearly any loading screen, even after a console reload. It seems at random- sometimes it doesn't. Sometimes it does. Sometimes after a death, sometimes fresh. Sometimes they just don't show up at all, even when not in combat.

    Any ideas?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Quote from Nevcairiel »

    You seem to be using the WotLK beta version on a live realm, or rather, one addon embedding Ace3 does so.


    I'm getting a similar issue, except while I get the sidebar and all the options for the bars, the "General Settings" and "State Configurations" is gone in my options menu(and the bars are gone as well).

    Any word on what addon that may be, or any way to check?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bollo - Customizable Modular Buff display
    One thing I'm wondering on if its possible(which is where the modular thing comes in I guess), is if Buffs can be put into a hierarchy. Say I'm a Shaman, I drop 2 totems, Strength and Agi, I've got Water Shield on, but then my Paladin buddy has an Aura up, my Warrior buddy gives me a Battle Shout.

    I'd like to be sure that every time, my Water Shield is first, my totems are 2nd, any Auras would be third, any raid buffs would be 4th, Battle Shout/other small buffs 5th, etc etc etc down the line. I understand that this would be hell to implement and have it still be good on the memory front, but thats why I'm wondering if a mod for it could allow that kind of hierarchy.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    I don't know if I'm entirely missing something or am just a fluke situation, but even with today's updated build, I'm getting nothing ingame, even when Bartender4 is the only mod installed. It reverts back to the default game bar, and none of the slash commands work.

    Been using Bartender since v2, being stuck in version 3 feels wrong ><
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Forgive me for asking(I've been out for 2 months, have forgotten nearly all the knowledge I had on addons ><), but I just installed BT4 today, and after clicking off Bartender 3, I go back to it acting like Bartender4 isn't on, yet in OptionHouse it says that it indeed is.

    No slash commands are working, and I've got the default main bar.

    Edit: Even Bartender by itself isn't working. I'm thinking the newest revo is the issue.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on MyMedia
    Quote from Seerah »

    You're right. The default MyMedia file does not register with LSM-3.0. Or LSM-2.0. Or SharedMediaLib-1.0. It registers with SharedMedia only. SharedMedia then takes all of those files and inserts them into the libraries. I can use MyMedia with mods using LSM-3.0... For example - I have a border in MyMedia that I use in Chatter, which uses LSM-3.0.


    Actually, that wass not the case with the one I had. It was registering as SML (1.0), not with SharedMedia, which SharedMedia updates each to 3.0.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on MyMedia
    Edit for clarity:

    The default MyMedia file is not registering with LibSharedMedia-3.0, only 1.0, so any mods using 3.0 don't get to use them. The SML command should be changed to SharedMedia.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Chatter- Ace3 chat mod (was Chatterbox)
    Thanks for this mod- its completely replaced Prat for me, and uses *tons* less memory. It often is below some of my macro mods!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Whisp - Makes chatting fun again!
    Edit: Holy God the author read my mind in advance.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from p3lim »

    your interface seems very heavy on the right side, you could scale down ebb or move some elements to fit the empty space in the bottom left corner..


    Neither of those things improve the function of the UI. This UI is about as near perfect to a combination of function and style as I've seen, myself. I could put something in the bottom left, but why put important things there when they will merely take up space? And as to EBB, the reason they're so large is function as well, as I can notice all of them with their large size from the middle of the screen better than I could if they were scaled down.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    http://thef0ng.com/quaunaut/QUI%205.7.jpg

    Its the best I've ever made. Note, in that shot Omen is bugged(newest version is for me), and my SW Stats is still up behind Recount. Still looking for a way to switch between those and the Minimap dynamically.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Numen (a totem button addon) - Official Topic
    Newest build seems to have 6 buttons, instead of 5...I've got 2 Water totem button
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Numen (a totem button addon) - Official Topic
    Numen's Key Bindings are above Omen's in the Key Bindings Options thingy. There is a button for Earth, Fire, Water, and Air. Its really far down, near the bottom.

    Also, I'd like a feature if possible, that would display the weapon buff time for the shortest buff over your Weapon Buff button.

    <3
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on oRA2
    In oRA2, my MT frame is perma-locked. I've used the slash command to unlock, the Rock interface, and nothing will get it to move. I've tried grabbing it all over. Hell, if I could, I'd just turn it off: but I can't do that either.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Range Check says I'm not in Range of Myself
    On the player frame, its causing the opacity to go down on my Priestess, but not my Shaman. Any quick fixes?
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.