• 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Quote from sylvanaar »

    We dont support vista64 really.

    Try using compatibility modes and run as admin,


    Tried compatibility at XP SP2 and Ran as Admin, still won't delete. Ah well, thanks anyway.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Sorry if it has been mentioned already, but it will no longer actually delete the addons before extracting the new version. Using Vista 64 if that has something to do with it.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Manufac: Retooled Professions
    I get this error when I try and use enchanting. I get it when at the tooltip for the mats and casting.

    [2007/01/03 14:59:54-162-x30]: Manufac-0.6\Manufac.lua:1130: attempt to index field 'common' (a nil value)
    Manufac-0.6\Manufac.lua:847: in function `menu'
    Manufac-0.6\Manufac.lua:496: in function <Interface\AddOns\Manufac\Manufac.lua:428>
    Dewdrop-2.0-23186 (DewdropLib):1540: in function <...erface\AddOns\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:1489>
    Dewdrop-2.0-23186 (DewdropLib):2289: in function <...erface\AddOns\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:2250>
    Dewdrop-2.0-23186 (DewdropLib):391: in function `OnEnter'
    Skinner-2.1\SkinMe\Dewdrop.lua:53: in function <Interface\AddOns\Skinner\SkinMe\Dewdrop.lua:50>
    (tail call): ?:
    
     ---


    Guess it has to do with skinner?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    Quote from Gagorian »


    Added druid spells and talents. For now, some spells that aren't learned at level 60 will be slightly out of range because of the increase in base damage. I'll put formulas in place to take care of that once I get some data.


    May have added the spells, but forgot to make it so it will recognize the Druid class :)

    Just getting Unsupported class detected.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames - suggestions, requests and temp fixes thread
    Quote from Hendrik »

    Hi,
    i have to little problems with aguf.

    1. Sometimes i can't select a player from clicking on it. If my mouse hover
    over the unit frame i see a little symbol but if i click nothing happens. If i reload the UI it is fixed.

    2. I can't see the pets of my groupmades. I can't find any option i set wrong.

    Regrads Hendrik


    I'm getting the same problem as number 1. Haven't tried reloading the UI to fix it, but if I disable Click2Cast I can target with the unitframes again.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    With the latest revision 22502, I can no longer target people by clicking on the raid frames. Going back to the previous version allows me to however. I've been having the same problem with ag_UF for a few changes back but could ignore it considering I still had my raid frames.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    Keep getting these errors

    [2006/12/19 23:48:45-67-x1]: <event>ADDON_ACTION_BLOCKED:AddOn 'Ace2' tried to call the protected function 'sRaidFramesAnchor1:Show()'.
    <in C code>: in function `Show'
    sRaidFrames\sRaidFrames.lua:900: in function `UpdateTitleVisibility'
    sRaidFrames\sRaidFrames.lua:882: in function <Interface\AddOns\sRaidFrames\sRaidFrames.lua:880>
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `SecureRaidGroupHeader_Update'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:582: in function `SecureRaidGroupHeader_OnEvent':
    <string>:"sRaidFramesGroupHeader1:OnEvent":2: in function <[string "sRaidFramesGroupHeader1:OnEvent"]:1>
    
     ---


    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on StatPoints, a generic approach to Statistic calculators
    Any news on this? Seems pretty interesting
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Get this error on login

    [2006/11/07 17:37:34-312]: Skinner\AOElements.lua:807: attempt to index field "AuctionFrame"
    <in C code>: ?
    Skinner\AOElements.lua:807: in function "Auctioneer"
    Skinner\AddonFrames.lua:104: in function "event"
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:422: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:402>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Capping and InFlight - Official Thread
    For r14579 I'm getting these errors when clicking on Flight Paths. I'm not able to even use the flight path with InFlight enabled.

    [2006/10/22 17:58:25-237]: InFlight\InFlight.lua:303: attempt to index field `Textures' (a nil value)
    <in C code>: ?
    InFlight\InFlight.lua:303: in function `UpdateLook'
    InFlight\InFlight.lua:264: in function `CreateBar'
    InFlight\InFlight.lua:94: in function `StartTimer'
    InFlight\InFlight.lua:85: in function <Interface\AddOns\InFlight\InFlight.lua:64>
    <unknown>:
    <string>:"TaxiButton9:OnClick":2: in main chunk
    
     ---


    [2006/10/22 17:58:28-237]: InFlight\InFlight.lua:96: <unnamed>:SetText(): Font not set
    <in C code>: ?
    <in C code>: in function `SetText'
    InFlight\InFlight.lua:96: in function `StartTimer'
    InFlight\InFlight.lua:85: in function <Interface\AddOns\InFlight\InFlight.lua:64>
    <unknown>:
    <string>:"TaxiButton9:OnClick":2: in main chunk
    
     ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar or DFM problem?
    Quote from tekkub »

    Why don't you just use the plugin's built-in ability to move themselves...


    Because I use a square minimap and I would rather them line up on the edge and not clip in using the standard circle. Maybe I'm missing something, but I found no other way to move them into the positions I want.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on FuBar or DFM problem?
    I'm using the move to minimap options on a few of my mods that have FuBar plugins (sRaidFrames, BigWigs, and Squishy) and I use DFM to position them around my minimap. Now, everything works fine till the next time I log in. The FuBar buttons have moved back to their original positions, but loading up the DFM options will move them back into their correct spots (/dfm). Wondering if this is a problem with FuBar and it's minimap feature or DFM?
    Posted in: General Chat
  • To post a comment, please or register a new account.