• 0

    posted a message on SavedVariables.Lua in the wrong place
    I have a File being created in the root of my account folder "/World of Warcraft/WTF/Account/Blah/" instead of where it should be "/World of Warcraft/WTF/Account/Blah/SavedVariables" for account wide that is. This file is simply named SavedVariables.Lua giving no indication of what addon might have created it. I was hoping someone might have heard of this before and know the culprit addon. I could list my addons but it is MANY.

    This is the code with in it.

    CHANNELPULLOUT_OPTIONS = {
        ["displayActive"] = true,
        ["name"] = "Channel Roster",
    }
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on ReadySetDing - Leveling AddOn
    I really have to say though. Your attention to detail and polish of even the smallest things like the formatting of your change log's, is very nice. It's very professional looking compared to say 90% of the authors work, that feel you are privileged if you even GET a change log. Much less if its accurate or comprehensive.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ReadySetDing - Leveling AddOn
    Quote from Ketho
    I'm so sorry, I did not realize there could be people that do not want their camera distance to be at max distance.

    I will put in a pop-up dialog box at start asap, that lets you choose if you want to reset it to default, if your camera distance was found to be at max; So that players won't have to go out of their way to fix it.

    It won't change your camera distance anymore.
    Again .. I am really sorry morpheus

    Edit: As for the reason why I didn't document it. Because it has been in for ever since I made it. And as previously stated, I didn't think there could be people that do not want it to be at max distance ...


    Its ok. But the max default value as per set ingame using the slider is 30m.

    So technically that is max distance, where as 50m happens to be the games limit. But you can only get there through an addon or manually setting the cvar in your config.wtf file.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ReadySetDing - Leveling AddOn
    Quote from Phanx
    Line 382:
        SetCVar("cameraDistanceMax", 50) -- Max Camera Distance ...



    DAMMIT thats the kinda thing that should be documented!!

    I been looking everywhere trying to figure this out. I updated about 7 addons today with the curse client, and suddenly my camera was all messed up.

    I have been having a hell of a time trying to trackit down.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ReadySetDing - Leveling AddOn
    do you have something in this addon that changes the cvar value in in your config.wtf of the default max camera distance?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on LibQTip
    Quote from Torhal
    That would only fix the scaling issue. For the background issue:

        tooltip:SetBackdrop(Whatever backdrop he wants)
        tooltip:SetBackdropColor(Whatever colors he wants)
        tooltip:SetBackdropBorderColor(Whatever colors he wants)


    could you give me an example of setbackdrop name
    tooltip:SetBackdrop(Like the default blizzard tooltip or something)
    I dont know the exact name to call
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibQTip
    I just added your code to his lua in the appropriate place. All it does is set the scale of the tool tip. It has the same effect as if i set the scale in tiptac except that it only effects the tool tip in the database which is where I inserted it. In essence if you looked at the skill score missing thread where I adjusted the scale in tiptac it does this but only to the database and not all game tips. Here is the problem tiptac is firing off first and then qtip is grabbing that altered tip and using it for gearscore. which screws up gearscore is there a way to make qtip Acquire the game tip FIRST maybe that would fix it.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibQTip
    Quote from Torhal
    All he should need to do is set the scale himself:

        local tooltip = LibQTip:Acquire("GearScoreTooltip", 10, "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER", "CENTER")
            tooltip:SetScale(1)
    It would also be really nice if he'd edit his CurseForge project to show LibQTip-1.0 as a reverse-relationship.



    And this would fix the issue talked about in the skillscore missing thread where it is propigating the background image of tooltips or it would only fix the scaling issue?
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibQTip
    Could anyone extremely familiar with this library help with this issue?

    The author of the addon Gearscore is having a heck of a time with users who are also using tip modification addons like Tiptac modifying the gametip before qtip grabs it then that modification is replicated into his window

    please refer to this thread http://gearscoreaddon.com/forums/showthread.php?tid=145 and also http://gearscoreaddon.com/forums/showthread.php?tid=107


    As well as the top 10 -15 comments on Tiptac and Wowinterface.com found here http://www.wowinterface.com/downloads/info7593-TipTac.html#comments
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on [HELP] Bartender (or any action bars except default) won't work
    Quote from Industrial »

    Should I have written Updating doesn't fix it in bold?

    No you probably just shouldn't have even said anything at ALL. Seeing as how you are not helpful, in fact you are never helpful that I have seen just arrogant and quick to troll.

    Anyway to the OP If you have reinstalled all your mods and done it correctly then the only other thing that would continue to cause errors past that would be saved variables. I would delete your bartender SV file and maybe even your layout cache sv file as its possible your bar might be off the screen. All these would be found in your WTF/account folder.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Are these mod errors?
    Quote from Xinhuan »

    The issue is in LibRoster, which Cartographer_GuildPositions and a few other mods use.

    They periodically call GuildRoster() every 15 seconds, which generates a GUILD_ROSTER_UPDATE event, which resets the guild master contol pane.


    Ty for figuring that out I never would have suspected it to be a library. Hmm so is this something that has to be that way or is there a better way to do it I had never heard of or seen this problem till after patch 2.3 btw.

    After testing further I think it is actually LibRollcall instead, I left LibRoster enabled and temporarily took LibRollcall 1 and 2 out of my addons folders to disable them and this behavior has stopped. Unfortunately it completely breaks several of my mods as well. Seeing as how libraries cant be unchecked in an addon manager like ACP or RMcp I hope this can be resolved. Having to temp cut the library's folder out of your addons folder, just to edit anything in your guild control window is a major pain.

    Edit 2: Well Now I feel like I am back to square one I have temporarily taken rollcall 1 LibRollcall 2 and Roster completely out of my addon folder(Breaking a ton of my mods) and it is still causing this change back to the top most thing in the guild master control panel. So I dont know what the hell. But I cant believe more guild masters aren't posting about this seeing as how it is damn near impossible to make any change in your guild control.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Are these mod errors?
    I am having the same issues specifically this is what is happening.
    When you go into the guild control window some mod is trying to keep the drop down menu focused on the topmost rank in the dropdown.
    If you choose any rank below the topmost rank, after a few secs it will change back to the topmost rank. You can verify this by clicking the dropdown again and seeing that the topmost rank has a check next to it, rather than the one you chose. Its on some sort of delay that this happens, I have verified that with no addons at all enabled this does not happen, However I have not been able to figure out which one is doing this. I have tried to systematicly disable individual mods to no avail.

    Attached is a screen cap of my addon list.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Chronometer (Ace2'ed AceTimer)
    Quote from nedran »

    I'm having the same bars stacking issue has a few others have on my druid, ive tried deleting the varibles, nuking the addon folder, everything...still nada :(


    Its because of hourglass and the recent update's to that mod.
    Roll back two version's(of hourglass) I think and then reset chrono and antagonist to unstack your bars.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on I hate building new computers
    I don't even use IDE anymore much less floppy. :P Everything is SATA now. Even dvd burner's :P
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on LilSparky's Workshop -- Official Thread
    Just wanted to give you a heads up we are about to push a new build of auctioneer over at auctioneeraddon.com that is going to cause a auc_util error to users of your mod, you will more than likely hear about it today. We are looking into it but it looks to be on yourside.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.