• 0

    posted a message on Shadowed Unit Frames [official]
    Is there currently any way to prioritize border highlighting on curable debuffs? I'd like Poison to be first, followed by Curse, and lastly Magic to show as the border highlights. By default, I know Magic is given priority over everything, and I'm not sure which debuff is second.

    Also on the same topic, Magic debuff also shows up as a curable debuff in all specs, but only Resto Druids can dispell Magic. This is a little annoying when I'm playing Feral and I always see the Blue Border debuff on the group/raid and I cannot dispel it in that spec, however I still want to see Poison/Curse debuffs because I am able to dispell them.

    Anyway to turn off Magic Debuff highlights while keeping Poison/Curse highlights enabled??
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Inline Aura - display aura information inside action buttons
    Not sure how this would be handled, or if its even possible, but I'll throw the suggestion out anyway.

    With Feral Cat Droods, when a mob reaches 25% health, you can use Ferocious Bite to reset the duration of Rip.

    Best I can come up with, and I'm not sure if its even possible in Inline Aura, but I was thinking if the current target is affected by Rip, then when it reaches 25% health or less, Ferocious Bite could get a special glow effect around it.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Inline Aura - display aura information inside action buttons
    Thanks for the updates to this, liking the new looks and procs and whatnot from Blizz's default highlighting.

    Quick question, was it intended that Warlock's Soul Link be removed from the default aura's to track?

    My personal preference is to have it tracked, since it's quite easy for me to forget to click it on after dying or summoning a new pet ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid2 - What it is, and what it's not
    After resetting the SVs, the error message I received above does go away. The frames are still greyed out like out of range, but going in the options and toggling the range under Status does fix the problem.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 - What it is, and what it's not
    Quote from Azethoth
    What about if you click the reset button in the Debugging section? This is on a druid right?


    Yes this is on my drood. Will clicking reset erase all my settings though, so I have to resize and position my frames and set everything up again?
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 - What it is, and what it's not
    Quote from Azethoth
    My bad, didn't check in the AuraGroup files.


    Not sure if you're meaning you fixed this bug in the latest AuraGroup or not, but I still get the error I posted above even with the newest AuraGroup you just uploaded today.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 - What it is, and what it's not
    I'm getting this error with version r266, but it sounds like you already know about it since toggling the range distance seems to fix my frames, but I thought I'd post it just in case it's something different.

    This is after I log in or do a reloadui:

    [21:58:01] Interface\AddOns\Grid2\GridDefaults.lua:134: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
    (tail call): ?
    [C]: in function `pairs'
    Interface\AddOns\Grid2\GridDefaults.lua:134: in function `CreateCategories'
    Interface\AddOns\Grid2\GridDefaults.lua:184: in function `Setup'
    Interface\AddOns\Grid2\GridCore.lua:218: in function <Interface\AddOns\Grid2\GridCore.lua:197>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?
    ...Ons\ag_UnitFrames\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:531: in function `EnableAddon'
    ...Ons\ag_UnitFrames\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:621: in function <...Ons\ag_UnitFrames\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:607>
    [C]: in function `LoadAddOn'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:232: in function `UIParentLoadAddOn'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:255: in function `CombatLog_LoadUI'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:502: in function <Interface\FrameXML\UIParent.lua:474>
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Skada: a damage meter
    Any idea what happened to the Fel Nova sound file in the threat module? I used to use it and then all of a sudden it was gone, I noticed I wasn't getting that sound when pulling aggro, and I don't remember changing anything on my end.

    Is there a way to add it back or even other sound files to use when pulling aggro some how?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    Quote from Azethoth
    You can get a countdown for it by just using the default setup... LifeBloom is in the to left corner by default and all 3 hots have digital counters.


    Right, and this works fine, except for some reason I have to manually open the config every time I reloadui and toggle "show duration" under the default Lifebloom indicator. Thats the bug I have, it won't remember that one and only setting, but once I check "show duration" it does work fine, its just a small annoyance that every time I log into the game I have to open the config and check that box :p
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    Quote from Azethoth

    A possible workaround for your problem would be to make your own text indicator to replace the dafault one? It would not have a default config which overwrites the duration part each time you log. Just name it something different.


    I tried this but still anything to do with Lifebloom the "Show Duration" box will always be unchecked on a reloadui.

    I created a new status named "Bloom" and even tried "Lifebloom2" but they both do the same thing, the show duration box won't stay checked..even when I disable the default indicator for Lifebloom.

    I can live with Lifebloom just showing a square though that changes color per stack size. I would prefer it be a countdown like the other HoTs, but I'm in no hurry for a fix.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    Thank you for the fix, it seems to be working fine now.

    However I still cannot figure out the bug I am having with Lifebloom. Default, Lifebloom is set to be a simple square at the bottom left that changes color depending on stack size, which is fine and works.

    However I want Lifebloom to be a countdown (like Rejuv and Regrowth) that also changes color on stack size while retaining the count down timer.

    I have this set up and it works perfectly, except every time I reload my UI or relog, the box "Show Duration" is unchecked under my Lifebloom indicator. Once I open the options and re-check this, it works perfectly again.

    But for whatever reason, Grid2 will not remember that setting no matter what I do, I've tried clearing my saved variables and have even tried various versions of Grid2 but they all do the same thing.

    Its just a small annoyance that every time I log into the game I have to open the Grid2 config and check that box, or I don't see my Lifebloom durations when I start raiding.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    Quote from Azethoth
    jexxlc:

    I would like you to pay attention to this and follow ALL of these steps EXACTLY as posted.

    1) Install the Curse Client. Either version 3 or 4.
    2) Right click each Grid2 mod, including the plugins that you see and select Preferred Install type/Alpha.
    3) Update / Reinstall all of your Grid2 stuff.
    4) You know you actually updated to the actual latest versions because it all just works.
    5) you can manually verify you have version 38 from September 2nd by looking at Grid2StatusRaidDebuffs.toc and seeing either of the following:
    ## X-Curse-Packaged-Version: r38
    ...
    ## Version: 3.2.0.38


    That reminds me, I should add version info to the config.

    Next I need you to delete whatever bug tool you are using. It totally sucks. Follow the instructions in my previous post and get BugGrabber and BugSack.

    I deleted your post because it was an error about how your bogus "error reporting mod" itself got errors and then spewed useless info all over your post. Not helpful at all. Unless u use BugGrabber and BugSack there is no way to help you. I also shortened your next post because it is about a bug that existed for maybe 4 hours between when Jerry checked in a change and when I fixed the plugin to work with it all of which was a month ago.


    First off I don't and never plan on using the Curse Client. It is not hard at all to manually update an addon. Yes I am using the latest alphas, I've got version r38 of Grid2StatusAuraGroup and version r252 of Grid2.

    I also told you in my second post that I downloaded TekErr, which is a similar bug catching addon to BugSack and it is by Tekkub, who is on of my personal favorite addon authors. It is not a crap addon and I've used it for years to report errors and no authors have ever complained about it.

    Thirdly, if you had actually read my bug report instead of simply deleting it, you would see that it is in fact a bug with the latest version that is occurring on line 153. It is not some bug that "existed for maybe 4 hours over a month ago".

    Moonwitch posted the same error report on line 153 in your comments section of Grid2StatusAuraGroup and added a fix in as well. Although I have not tried the fix yet myself, because I'm not 100% certain which .lua file he is talking about editing.

    But here is what he posted if you didn't see it:



    Error on latest update of Grid2.

    -> Fix:

    Change line 153 to

    status:UpdateProfileData()
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    Alright, I just posted a list <Azethoth deleted bogus bug report caused by failure to get latest versions> Anyway, there is the bug report.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    I'll do that, it was just such a mess when I logged on I didn't have time to save everything because we were getting ready to raid.

    The Lifebloom bug (where show duration will NOT stay checked) I posted several weeks ago has barely been looked at so I figured you were busy with other things.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid2 Defaults
    Swiftmend must have been included in GridStatusAuraGroup then, that addon for some reason is completely broken for me. I've tried about 4 different versions and when I load it I get about 5 errors that pop up and my Grid frames remain solid black and will not update.

    I've had to remove it and I'm not sure what happened because a month ago or so it worked just fine for me.

    They all have to do with Blizzard Debugging tools or something though, at least that is included in the first line of all the error messages.
    Posted in: Grid & Grid2
  • To post a comment, please or register a new account.