• 0

    posted a message on ag_UF names on raid plates.
    With the most recent version, whenever I join a raid the names don't appear on the raid frames. They'll show appropriate class color for health, but the names aren't there. However, if I change the frames in any way (easiest one for me is to change styles from yABF to ABF or oRA) the names reappear.

    Is anyone else having this issue, perchance?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on agUF not showing raid group?
    Check to make sure that under the "Group" options, you do not have checked "Hide when in raid".

    I believe it is on by default.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Fubar Plugins not showing on bar
    Seeing the same. The Dewdrop menus are laggy to catch up. If you enable one addon, move, and disable another addon (or vice versa), you'll see the previous addon you enabled appear on your bar, but usually others go missing as you do that.

    All the addons that came with the original FuBar download are gone for me.

    I tried wiping the WTF folder and restarting the game. No dice. I think it's something to do with FuBar now, instead of any of the other AddOns.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames - suggestions, requests and temp fixes thread
    I'm still having an odd problem with Aguf.

    Even with the latest version, if I go into combat without a target, the Target frame will not show. If I have a target, it will show just fun (but will not go away if I click on empty space), and only the portrait is slow to change (~5 or so seconds).

    I guess I'm the only one who has this problem, at least that I've seen, so let me give you a list of AddOns I'm using.

    ImprovedErrorFrame
    OmniCC!
    Ace2
    Aguf
    BagNon
    Bongos
    Cartographer
    Clique
    PerfectRaid
    CyCircled
    DewDropLib
    Fubar
    BagFu
    StatsFu
    BGFu
    IceHud
    MainAssist
    MoveAnything
    PhanxChat
    SCT
    TabletLib
    TipBuddy
    TrinketMenu
    WoWchess
    CthunWarner
    Cryolisis
    MobHealth
    SimpleMM
    SWSTATS



    Any ideas?

    I have a bit of a reason to suspect it's IceHUD... but I'm ont sure.


    Edit the 2nd: It is IceHUD. With IH disabled, works perfectly. Enabled, the problem occurs.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames - suggestions, requests and temp fixes thread
    Having an odd problem.

    If I don't start combat with something targeted, the Target frame will not show. If I get a target, and then we start combat, then it does change (along with the 2 second portrait lag) and the frame is there.

    Eg - No target before aggro-ing Anub'Rhekan will make it so that throughout the entire combat I don't get a target frame. But if I target anything, and then we pull him, it works just fine.

    Any ideas?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames for Burning Crusade
    I'm getting a strange effect that it seems only me (out of the 4 or 5 others I know who use them) get.

    Most of the time, if I don't start combat with a target, the frame simply will not show when I do acquire one.

    Eg: We'll be waiting for Patchwerk, I won't have a target, he'll be aggroed, I'll click on him, and the frame (not just the image or the bars, the entire frame) will not appear.


    Any ideas?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from andreasg »

    Quote from Nosmirc »

    Have fun on vacation. :)

    And one quick question if you happen to gander over here (for anyone really)...

    How do I get the default frames to show instead of the AG frames?




    You can't yet...


    Hehe, alrighty. Thanks.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Have fun on vacation. :)

    And one quick question if you happen to gander over here (for anyone really)...

    How do I get the default frames to show instead of the AG frames?

    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Downloaded Icehud last week, and have enjoyed it ever since. My previous bar hud was the original StatRings by Iriel... Everything else seemed too gawdy.

    With that, a few suggestions:

    - Make the Target and Player bar alpha's seperate. So I could have 100% alpha on the player bars, and 50% alpha on my target while in combat. :)

    -More of a minor suggestion that I liked in StatRings: Have the rings show up at a certain % of HP or Mana, regardless of OOC or IC.

    That's really about all. :) Loving it so far.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version



    Did you try disabling all addons but aguf?


    Turns out it was CT_Viewport. I was trying to place the frames over an unrendered area, and they would just disappear.

    If there's a way to fix that, I dunno, but I've disabled Viewport for now. :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    To reply on a bit more info about the mysteriously disappearing/moving frames...

    When I moved them using another addon (MoveAnything! to be exact), I didn't have any troubles with the frames being quirky and disappearing or moving on their own (they didn't scale, and the XP bar still only showed about half the time, but they didn't they stayed in one spot and visible!).

    The only addon I could think that might be causing the mysterious frame thing is either MoveAnything or MobileFrames, but using MG2 and other UnitFrames, I haven't seen them interfere like this...

    Hope it helps. :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from Delsphynx »

    Can you make sure you have the latest download from Subversion, including all the latest libraries (make sure your download is checking out the externals, too)?

    If you are still seeing the issue, can you try to use the Reset option and see if that makes a difference for their stability?

    If that still doesn't fix it, can you try to disable all your other addons and just have ag_UF open, and see if that still causes the problem? I know that is annoying, but it might be worth it because in terms of the frame positions, mine have been rock solid. I also figure we'd be getting a lot of reports on it too, if it was a coding issue...


    Downloaded it an hour ago, and tried it out. Still having missing/moving frame problems.

    On the default settings, everything appears stable and doesn't move, but as soon as I started messing with them again, first the target frame disappeared, Reset them, got 'em in places, then the Target of Target frame disappeared, and reset them to default. I've left them that way, and they work fine that way, but I'm cautious to begin moving again.

    And it appears to be only this mod, as the previous versions were stable, with the only thing that I added since was IceHUD.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    It seems like along with the frames jumping around/disappearing...

    When I modify the Player frame, it looks like the Experience Bar isn't reporting accurately. I'm not sure if they're related, but it's happening for me.

    BTW, I do absolutely love this mod. :) Some portrait support would be neat, but this is absolutely -fabulous- so far. :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    I was trying out the latest version, and my target frame suddenly disappeared after I unchecked the Hide Frame option and exited the config menu.

    It's over a Discord Art texture, if that helps...

    Maybe I just did something weird.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.