• 0

    posted a message on PitBull 4.0
    It's the german local
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    mh with the latest release I do get some error messages with the lua code:

    [2009/06/04 10:17:52-1374-x1]: PitBull4-r20090604044858\Modules\LuaTexts\ScriptEnv.lua:44: invalid option in `format'
    PitBull4-r20090604044858\Modules\LuaTexts\ScriptEnv.lua:44: in main chunk
    
     10:18:12-1374-x1]: <string>:"PitBull4_LuaTexts:Spieler:Lua:Energie":1: attempt to call global 'Outline' (a nil value)


    I get the same for classcolour and status.

    EDIT: I just cleared my wtf to see if ithe problem came from my side, however, I get the same error when U turn on lua texts and seemingly for all variables.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Thanks so much Shefki! You're awesome!
    Btw as I messed around some until I had the afk/dnd/playername thing the way I wanted it I thought I share it. I know it's not really a complicated code, but maybe it helps someone...

    Classcoloured/outlined playername with :afktime when afk or :DND when DND
    local r,g,b = ClassColor(unit)
    Outline()
    if UnitIsAFK(unit) then
    return "|cff%02x%02x%02x%s:|r%s",r,g,b,Name(unit),FormatDuration(AFKDuration(unit))
    elseif UnitIsDND(unit) then
    return "|cff%02x%02x%02x%s:DND|r",r,g,b,Name(unit)
    else 
    return '|cff%02x%02x%02x%s|r ',r,g,b,Name(unit)
    end
    
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Thanks a lot for the lua texts! I really appreciate it!

    Maybe if anyone has time, I would be interested in 3 things I used to do with the dogtags:
    Abbreviate, Afk:formatduration without it saying afk because the text usually got way big, so I had just the playername:afktime aaand for better reading I had outlined font.

    If there was a way to do that for me with the lua texts, it would be absolutely perfect!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    Quote from Chibitoo
    Sorry, I haven't seen, and actually am quite sure there are no new raid frames, what are you talking about????
    EDIT: Am noticing this is a few months ago, must be talking about a PB3 update?


    Nope talking Pitbull 4 here, but they only just got implemented.
    If you download the latest alpha you can set up raid group layouts to show up when in 10man/25 man etc. You can also already include raidpets.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    I have raided today with the new raidframes and it worked fine really =)
    When I log in and out the position changes slightly, also the CPU usage is quite high, but other than that it's perfect.
    Much love!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Pet Fram Arrangement.

    I am healer und in 5 man groups I do have my pets turned on.
    However, since I didn't find a way to arrange pets well in raids, I used to turn pets off (though this is no desirable solution really).

    The reason why is that the raid pets are group based. I can arrange them only in groups and if I position groups properly I have the raid pets as pretty randomy looking frames in my interface.

    But now, with vehicles counting as pets, and therefore the dragons for example in the Malygos encounter being shown as pets, it gets more and more important.

    I know that grid has a way of sorting raid pets in an extra group, that grows per pet. So if 5 players in different groups have pets, the pets build one groupe and not many incomplete ones.
    It would be great if Pitbull made something similar possible. :p
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Atlasloot Enhanced Wotlk Instance
    My Atlasloot Enhanced gives me tons of errors about Instances that aren't implemented yet.
    Disabling the Wrath of the Lich King part does not change this.
    I also double checked I do have a release version.

    They all look like this:

    [2008/10/17 18:22:31-19-x1]: LibBabble-Boss-3.0\LibBabble-Boss-3.0.lua:61: LibBabble-Zone-3.0: Translation "The Violet Hold" not found for locale "deDE"
    AtlasLoot-AtlasLoot Enhanced v5.01.01\DefaultFrame\DewDropDown.lua:208: in main chunk
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    with the latest version I get the following errors

    [2008/10/17 18:22:40-19-x1]: LibRock-1.0-90292 (Parrot):1994: Cannot embed library "LibRockDB-1.0" into the same object "PitBull" more than once.
    LibRock-1.0-90292 (Parrot):1842: in function `Embed'
    LibRock-1.0-90292 (Parrot):1994: in function `NewAddon'
    PitBull-v3.2.7\PitBull.lua:8: in main chunk


    [2008/10/17 18:22:40-19-x1]: PitBull-v3.2.7\PitBull_MetaLayout.lua:4: attempt to index local 'PitBull' (a nil value)


    [2008/10/17 18:22:40-19-x1]: PitBull-v3.2.7\Layouts\ABF.lua:4: attempt to index local 'PitBull' (a nil value)



    Also about the aura Problem. It seems that it is only on my priest that Aura won't load.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    with only Buggrabber/Bugsack/Pitbull on also no aura, no errors either.
    I installed the latest version as well.
    In fact, the latest version made all my unit frames disappear again =/
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    ok I have a weird problem. I use the latest version of Pitbull.
    No matter what I do, it won't load Aura (which is pretty mandatory for me)
    so I got buggrabber and got toooons of errors, though, no pitbull error. I disabeld step after step all addons causing bugs and in the end, bugsack gave no error anymore.
    However, still no aura.

    I have no clue what to do =(
    It loads all other modules.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    ehm my problem wasn't actually a pitbull one as I know now. But in case someone else is having the problem I post here what helped me.

    Shefki said
    10/14/2008 07:09:53

    People having problems with LibRock errors this is a library conflict with other LibRock addons having an old version of LibRock. In the meantime you can install a copy of LibRock manually from: http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/librock-1-0.aspx

    Which should force things to work.

    This is very likely the problem if you have one of the following addons (though this isn't an exhaustive list): Cowtip Parrot Chinchilla

    Sorry for the inconvenience.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    mh. I did what you said.
    I even tried to rename my WTF folder to see if it would work then.
    No unit frames and when I enter the pitbull menu nu units to edit.
    Also tons of lua errors =(
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.