CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on What are your Enter World loadup times like on high-end machines?
    deleted FrameXML.log, no change to my long loading times :(
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on What are your Enter World loadup times like on high-end machines?


    I don't see what this has to do with it? I'm not using warmup to calculate memory usage, but rather the world load times. World load times are still slow even if ace2 mods are non-existant in the Interface folder.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on What are your Enter World loadup times like on high-end machines?
    Reason I ask, is because I have something like a 45sec world entry loading screen on a brand new PC I built recently, and have pulled my hair out so much because I can't figure out why its doing that. Everything else in-game is fine, can max out settings and get very good fps and performance.

    Warmup screenshot:


    My specs are an Intel Core 2 Duo E6700, 2GB Corsair PC2-6400 in dual channel, Radeon X1950 XT 512MB, and a Raptor 10,000rpm SATA-I 16MB on Windows XP SP2. My CPU usage of the 2 cores in task manager hovers at 50-60% during the loading screen, and my hard disk isn't getting activity 100% coming to the conclusion its something else holding it back. I went to more lengths to take out my sound card from the PCI slot replaced with an Intel gigabit NIC (and disabling my onboard NIC) but no change there either. I've also tested with moving out my WTF and Interface folders so everything gets created default, but I still the same long loading times (bar the addon load times ofc).

    There was this one time last night where world loading on a mule I had only took 5-8 seconds and it took me by surprise (game was started new, so nothing was cached in ram), I haven't been able to reproduce that unfortunately but all I was doing was using Firefox and had a msn chat window open at the time. What could be the problem? :)

    edit: is there an addon that will view better diagnostics of what's happening in that 45sec timeframe? I also don't run any AV or software fireball, I'm very observant of what windows processes are running and nothing is out of the ordinary as far as I can tell.

    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on FuBar_WhisperFu
    Would it be possible to add the option not to display whispers in the WhisperFU message history that contains a word in the Spam filter? Current problem I have is DeadlyBossMods sending hidden whispers for version checks with the word "LVBM" when I'm in a raid, and this fills up WhisperFU's history thus removing all my personal message history.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Is it just me that can't get certain things to work in WAU, unless I'm in a certain view? e.g. can't view changelog of an addon unless I'm in standard or installed view, actually i'm not sure anymore. Same goes for uninstalling an addon which doesn't seem to work in some of the views.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on FluidFrames Alternative?
    Alright, thanks :)
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on FluidFrames Alternative?
    Right now, Fluidframes is taking up close to 5mb according to Performance_FU, and I only use it to move the zone PVP Timers away from the top center of the screen, since I keep party unitframes at the top there. (It was so I could see Hyjal trash waves numbers better).

    Is there an ace2 alternative for this, don't want anything fullblown, just something to be able tp move PVP Objectives around. SimpleMinimap could include this functionality with its mover frames since there are some already in place for quest objectives, timers, and durability frame for e.g.
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Can't get the newest version of WAU today, started setup.exe and it downloaded a manifest WowAceUpdater.application in firefox. Executing neither seems to work as it says "Cannot download the application. The application is missing required files." Attached is the full error log anyway:
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Unsure if its mentioned already, but RatingBuster needs an update for the new parry values in 2.1 which were reduced by 25% iirc, making it a less expensive stat. I know for sure 29 parry rating (0.92% parry) is wrong for e.g, its around 1% for 22 rating or so.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Postman - Building a better mailbox
    Can either Postman or Postal stack up the items you recieve from mail? Really a much needed feature since the CTMod team removed it for some reason :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CharacterInfo
    Probably not for everyone, but I went back to BankItems, which is back in development http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=1699
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    Seems like its sorted now, I probably had a bad download and found it hard to tell whether I had the right v5.3 version or not, would help if the "b" in 5.03 was added to the /sct about or the /sct menu ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    Got the latest SCT from WoWInterface and its not saving colour changes (e.g. making spell dmg and resist a brighter purple), despite the changelog on the site saying its been fixed. I wiped my SCT and saved variables prior to installation.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on InnboundFu 2.x
    Yeah same :(
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Prat: Chat Mod Framework
    Quote from Kazie »
    Every single time i enter the World map.. all my chat frames but the main frame disapears and i will have to remake them..

    how do i fix this? or is it a bug?


    Uncheck Auto Join Guild Recruitment Channel in Interface Options, should fix it ;)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.