• 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Quote from kagaro
    sounds like your skinner is failing to load and in turn is failing to register the media for other addons to use.

    Yes, the border texture was renamed :) Thanks for the great add on btw :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Jncl
    Hi agony08,

    That's because I renamed the texture to "Skinner Border".


    Thank you bro...and thanks for the hard work to make us WoW freaks happy :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Started having this problem with kgpanels today after downloading the patch, ( I updated the Skinner add on...after so this may be cause by Skinner..im not sure...My background/ border texture is missing on my panels...and i get this error in chat frame when i turn on kg panels...

    "kg panels failed to find artwork Skinner Edit Box /Scroll bar Border type border"

    "Failed to find artwork for border in Skinner or Shared media"

    I am just wondering what changed in the update from Curse that I downloaded today...that would change a texture supplied by Skinner?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Started having this problem to day after download the patch, ( I updated the Skinner add on...after so this may be cause by Skinner..im not sure...My background/ border texture is missing on my panels...and i get this in chat frame when i turn on kg panels...

    "kg panels failed to find artwork Skinner Edit Box /Scroll bar Border type border"

    "Failed to find artwork for border in Skinner or shared media"

    I realize this is from skinner and i will ask there also...not sure how to fix this...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I just updated, was very unhappy to find I am being forced to use a mini map icon ...the UI for skinner is bugged and I cant click window in options to not use the mini map icon...is there a fix for this? Cant stand having anything on my mini map...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Weird unitframe tooltip error
    I installed buggrabber/bugsack...will report what I find. And thank you very much all for the responses ;)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Weird unitframe tooltip error
    I am using Pitbull, although I dont think this is a pitbull problem...I only get this when in a group and in combat...( I read on wow forums that someone was getting this even w/o add ons...so...any ideas guys?

    "Interface\FrameXML\UnitFrame.lua:159:
    Usage:GameTooltip:SetUnit("unit")"
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Well, I assume this error I am getting is pitbull, cause it says unitframe in it...though it does not mention pitbull...anyone have an idea what this is from?

    Interface\FrameXML\UnitFrame.lua:159:
    Usage:GameTooltip:SetUnit("unit")

    Any help is appreciated :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    Quote from Ydrisselle
    ClosetGnome doesn't support FuBar anymore. You should use Broker2FuBar if you want it on your FuBar.


    Link?

    Thank you ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    Quote from sayntavarice
    Go to the Blizz options... ClosetGnome... profit


    I did this...I can remove the icon...but can't get it in fubar. I tried looking in add on options...there is the tick to remove the icon...but nothing for fubar...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    Quote from kunda
    Disable all addons expect simpleMinimap and try again. Nothing? Than: Delete <WoWinstallDir>/WFT/Account/<accountname>/SavedVariables/simpleMinimap.lua (make a backup before del). Try again with only simpleMinimap enabled.

    btw: the default look of simpleMinimap looks like the original blizz minimap (right-click minimap for options or type '/smm')


    Works!

    EDIT: Thanks Kunda :):):):)
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    I can't get this to work at all...it shows up in in - game add on folder...but not in game...ive tried every version I can find...includ the latest...

    frustrated...as I cant stand the blizz map.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    edit: nvm working great :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    I installed the 2 versions up on wow interface, sct and sct damage. I can get it to show up in the add on list in game...but nothing works at all...doesnt show up in the wow interface list..and / commands dont work....
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClearFont and ClearFont2 - Official thread
    Which font is used in the original Clearfont...Im using cf2 with the fontpack...and though there are alot...the orig clearfont font is still 10 x better than all those ugly ones:)

    If I could just have that one....
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.