• 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    I have two of the druid legings from the karazhan theatre event, one with PvP Gems and Echant, and one with healing and manareg. This is not as rare as you think.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    With todays updates everything is working fine again, I have no idea which addon caused this.

    Thanks anyways!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    I've been using WAU for ages, so that shouldn't be the problem. Perhaps the error was caused by a different AddOn, I'll update and let you know!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on sRaidFrames: Alternative CTRA raid frames
    sRaidFrames doesn't recognize any status changes anymore.
    My system chat is spammed with "sRaidFrames: Unknown status Heal" "sRaidFrames: Unknown status Death" and so on for Target, Shadowform, Stealth, Heal and Death so far, but I guess for the other status aswell.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    That's exactly what I did and it doesn't work for any of my 3 sets. The rules also have a lower order than anything else, so they should be processed at first.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Proximo 2.0 - Simple Arena Unit Frames
    My teammates reported the same behavior a few days ago, while the addon was working for me. We all had the same version and are all playing on the english client, so it shouldn't be a localization issue. I think we also had the same lib versions as we had all updated with WAU before playing.

    The really strange thing is on of my teammates said that what he saw in Proximo was some kind of replay. The enemies in there died in the exact same order as we killed them the round before...but perhaps he's just being crazy ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    First I'd like to thank you for your great addon!

    outfit doesn't work for me, using ClosetGnome, though. The items are not assigned to the bars as they should.

    The only thing i wrote into the formula is "outfit(<SetName>)". What am I missing?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    But custom categories also means I have to sort every new item i get?

    Why have these categories been removed? This is a clear step backwards for this addon... :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory
    Where have all the categories gone? I'm missing Trinkets, Weapons etc.

    Or should everyone now learn how to use PT3 and create these categories? It's quite annoying... :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Babble-Spell-2.2 missing spell
    Thanks, I'll try to tell Sorren.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Babble-Spell-2.2 missing spell
    Hi everybody,

    the current version of Sorren's Timers doesn't seem to work with the current version of Babble-Spell for my druid. I think this has something to do with the missing line for the spell "Improved Starfire".
    When I add the line ["Improved Starfire"] = true, it works!
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on CandyBars
    Whatever !SurfaceControl does in detail..it works!

    Thanks for that AddOn Rabbit :)
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on CandyBars
    Hi everybody!

    I'm kinda...recycling this thread because I don't want to mess the forums up.

    My problem is that I can't use my favourite texture "Steel" anymore in all the AddOns that use Candybars. In my case these are ag_uf, SorrenTimers, sRaidframes and oRA2. When I try to change to this texture nothing happens, the texture which was previously applied just stays activated. This only occurs with this exact texture, all the others work perfectly normal.

    Does anyone have an idea how to resolve that issue? Thanks in advance!
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Collected Bugs, Issues, and Miscellany
    Hi there!

    Since I updated yesterday evening the "Steel" Style doesn't work anymore, when I switch to it, the Bars just stay the way they are. Still got that bug with the newest version. It seems to work for others with the current version though. Any ideas?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Is thre some sane ace2 Bag addon?
    I didn't have such a good laugh in a long, long time :)

    Epic thread...if not even legendary!
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.