• 0

    posted a message on UnderHood Official Thread
    Quote from Anadale »

    @andomar: 9 regions? I've only created 4 and was sure that I DO release them all :) Will check, though...


    I have no clue what a region is, I'm basically using the default setup (aka Reset Profile).

    Still wondering why my rage bar is 50% faded, any clues?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnderHood Official Thread
    Resetting the profile gives: BuffFrame.lua:204: Deleting a frame of type "Button" that still has 9 regions

    It does appear to fix the tags :)

    - My rage bar appears faded out, like half-transparant. How is that changeable?
    - a Hide option would be nice, instead of only delete
    - I have what looks like a Pet bar (it's actually the Druid mana bar? huh?)

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnderHood Official Thread
    After downloading an update both LUA errors disappeared, cool.

    When you drag the UH configuration screen half off te screen, there is no way to drag it back, short of reload.

    Also most bars display "Unknown tag HasNoMP" for me (I'm a warrior, so I have no MP.)

    My name shows as:

    Unknown tag AFKDND
    [troll] Warrior
    <Guild>

    Though I'm neitehr AFK nor DND.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnderHood Official Thread
    Hi, I'm trying UnderHood but these LUA errors occur:
    - When I logon, "EmbedLibrary(addon, libname, silent, offset): 'libname' - Cannot find a library instance of "AceBucket-3.0"
    - When I try to create a bar, "ModulePrototype_MultiFrame.lua:254: attempt to concatenate field 'FirstUnusedNumber' (a nil value)"

    Any clues welcome :)

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VisualHeal - Official Thread
    Quote from xbeeps »

    VisualHeal is not special in that regard. I recommend sticking with libraries embedded, although you can disembed libraries from VisualHeal also if you want (but you don't want that). Make sure the "Default Mode WITH Externals" option in WAU is enabled, and the "Automatic Dependency Download" is disabled. I can imagine that you have turned both off, which means that WAU won't install any libraries for you at all.

    Thanks for the reply. I had both "Default Mode WITH Externals" and "Automatic Dependency Download" checked (on). For testing I've unchecked "Automatic Dependency Download", and now VisualHeal installs fine.

    It's kinda unexpected that a checkbox labelled "Automatic Dependency Download" somehow turns off embedded libraries, hehe.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VisualHeal - Official Thread
    Quote from FlareCDE »

    Looks like you're missing the libraries. Double check to make sure you have them?

    I just downloaded the attached zip and extracted it. I run all my addons using embedded libraries, had no issue.

    VisualHeal was installed using WowAceUpdater (http://www.wowace.com/wiki/WowAceUpdater), but appearantly that didn't include the embedded libraries.

    Downloading the ZIP worked fine like you said, thanks.

    Where can I find more information about embedding libraries?
    Am I doing something wrong with WowAceUpdater or is VisualHeal special in some respect?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VisualHeal - Official Thread
    Visual Heal doesn't load on my machine. FrameXML.log shows the following:

    1/2 19:07:27.178 Loading add-on VisualHeal
    1/2 19:07:27.178 ** Loading table of contents Interface\AddOns\VisualHeal\VisualHeal.toc
    1/2 19:07:27.178 ++ Loading file Interface\AddOns\VisualHeal\embeds.xml
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceOO-2.0\AceOO-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceConsole-2.0\AceConsole-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceDB-2.0\AceDB-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\AceLocale-2.2\AceLocale-2.2.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\Babble-Spell-2.2\Babble-Spell-2.2.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\Babble-Class-2.2\Babble-Class-2.2.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\Roster-2.1\Roster-2.1.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\Gratuity-2.0\Gratuity-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 Error loading Interface\AddOns\VisualHeal\libs\HealComm-2.0\HealComm-2.0.lua
    1/2 19:07:27.178 (null)

    Anyone have a clue? :)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.