• 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Telal »

    here it is, after tonight, all my addons 2.0 updated and such





    I must know how you did that "glass" buttons on your bars. Share it pls. :P
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Bigwigs C'Thun Assist
    Quote from Ammo »

    tried clicking the 'load all' in the AQ40 menu?

    -Ammo

    Nvm that, just dl'd it again, works fine now. :)
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Well for quite obvious reasons i think. If you look at the list you will see that half the addons are useless. For example why do you possibly need Bartender2, CT bars and DAB, since they're doing... the same? BW & CTBossMods? GMail & CTMail? AGUF & CTUF? ElkanoBuffBar & CTBuffs? And few more double/tripple combos with addons with the same purpose but i'll be damn if i read the whole list. :D
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    That's gotta be the BIGGEST UI list i've EVER seen. :D No, seriously dude, 50mb load with Ace goodies - you're commiting crime against society. :D Really you should try to lighten up a bit.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Bigwigs C'Thun Assist
    Erm... still doesn't laod btw. Dunno why, just got it from the trunk, BW updated too, it appears in the char screen addon list, but in game can't find it. O_o Not in "Extras", WarmUp doesn't show it either...
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on AceHook2.1 destroys Interface :(
    No beta mods, using SVN client, just updated BW and... logged in to see the nightmare. 80+ error msgs, not a single addon working, all msgs about this s***y AceHook 2.1...

    Edit: Apparently there was some quick fix, because on the next update and login there was no problem. Sry bout the fuss. :P
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Villainelle, what's the font ur using?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Ace SVN
    Aye, already did... all the addons. Pain in the... Anyway, thx for the answer, all fixed now. :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Ace SVN
    Hm, bit help here pls. When i try to relocate the repository to the new url i get some weird error msg (svn noob here). I'm using TortoiseSVN:

    The repository at 'http://svn.wowace.com/wowace' has uuid '48e1f902-e210-0410-a839-a01389d5bd5', but the WC has '5dff240-9e1e-0410-814c-d366f69d3001'


    Anyone can throw me a clue or something? :(
    Posted in: General Chat
  • To post a comment, please or register a new account.